Miért csak egy hétre hatott a fiúra a szerelmi varázs? és az összekötés mikor fog hatni?
Szóval,csináltam egy szerelmi varázslatot egy fiúra mert nagyon -nagyon szeretem és nem tudok élni nélküle.. A varázs lényege hogy égetni kell benne egy papírt mindig amikor beszéltek..hosszú az egész ennyi a lényeg,és amíg égettem a borítékot egyre kedvesebb volt, ölelgetett,puszilgatott,egyfolytában hozzám szólt,odajött stb... és ezt csak a varázslattal lehet magyarázni!..
Viszont ahogy az egész elégett,egyszer csak másnapra bunkó lett:S
viszont rájöttem,hogy egy kis apróságot elrontottam a dologban ezért most újrakezdtem.. Vajon most sikerülhet és bevallja hogy szeret?(mert ez a lényege..)
plussz még csináltam szerelmi kötést is..(örökre szólót) ez már vajon éppen kezd hatni,vagy mikor teljesedik be?
Előre is köszi!
Férjét? dehogyis..
17éves a srác:)
mi már voltunk együtt csak vége lett.. de én nagyon szeretem és nem fogadom el,szóval bevetek mindent.
Szegény fiú....Még jó hogy nem szeret téged...Nem létezik ilyen varázs....
Egyetértek az első válaszoló első mondatával!
Szia én egyet tudok veled érteni hogy ha valakit szeretunk és nem kaphatjuk meg vagy már nem akar egyut leni velunk:)
én tudok egy más módszert de egy könyebb de nem tudom hogy hatásosabb e mert még nem próbáltam....de nekem is van egy ojan ilető aki nem kaphatok meg pedig nagyon szeretem....Na az én módszerem:Kellékek:
3 akármilyen színű gyertya
egy lap amire rávan írva az illető neve
és egy lap, amelyen a szándékod áll.
A lapot melyen az illető neve van, tépd össze kicsi darabokra, amelyen a szándékod áll, azt égesd el, majd a papírcafatokat és a port öntsd egybe egy kicsi tálba, majd miközben kiöntöd az ablakon, mond ezt:
Kérlek istenek, segítsetek szívem lakatjának törésében! Segítsetek, hogy teljesüljön!
Ezt megismételheted mindennap 1x, három napon keresztül, hogy a varázslat erősödjön. Ezek után csak várj, hogy mi történik. Ha nem sikerül, ismételj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!