Hogyan működik a szerelmi kötés?
Azt remélem észrevette minden válaszoló hogy mindneki vagy ellene van, vagy óvra int. De senki sem írta le a "receptet"...
Én sem tudom hogyan lehetne kötni magamhoz azt a valakit akit szeretek, de ha lenne ilyen "varázslat" rájönnék hogy nem miattam kötődne hozzám, hanem csak a hókuszpókuszom miatt.
Mindemellett sokan mondtátok hogy működik a kötés, mégis tiltakoztok. De ha létezik ez az "átok" az okkal létezik.
A szerelmi kötés leírását megtalálod a neten. Azt, hogy hogyan kell csinálni. Két megszemélyesített tárgyat, babát kötnek össze, stb...
Legtöbbször ez a menete. És hatékony!
De, ahogyan kedves utolsó írtad is, nem áldás, hanem ÁTOK.
Borzalmas hatásai vannak a szerelmi kötésnek.
Akkora szenvedést hoz, hogy elképzelhetetlen.
Valóban óva intek mindenkit ettől, ha egy ember megfogadja az ellenzők tanácsát, már megérte leírni.
Soha ne csináljátok!
E KATEGÓRIA A SZERELMI RONTÁSOKHOZ TARTOZIK. EZEKET GONOSZ
ERŐK HOZZÁK LÉTRE ÉS MIVEL NEM TISZTA SZERETET ALAPÚ SZENVEDÉST OKOZNAK. MAGA A MÁGIA SZÓ IS ERŐT JELENT. AZ ERŐ EZ ESETBEN ROSSZ .
segítek. remélem mindenkit felvilágosítok aki kommentel.
egyetlen hatalom létezik, az ember. finomíthatod ezt a harcművészetekben, tanulhatod mások manipulálását finomabb módokon, mindezeket tényekből tapasztalatokból kiindulva. valóban sötét dolgok ezek, de az igazi dolgokat úgyis csak az arra érdemesek tanulhatják meg. (gazdagnak született bankárok, politikusok a tömegek manipulációját, az én példámat levetítve: átlag ember max önvédelmet tanul, vagy valami hitvány dolgot amit harcművészeteknek csúfolnak.)
a te esetedben, ha természetesen közeledsz valakihez, akkor érhetsz el sikereket. illetve ha elég intelligens vagy, és érdekel is a téma, magadtól is rájöhetsz az emberi manipulálhatóságra. és persze elvileg találhatsz is irodalmat hozzá. de nem szerelmi kötés címszók alatt... :)
téged nem átvertek, szimplán hül.ye vagy... hihhetetlen...
de ne vegyél mérget rá hogy a "rengeteg embert" is átverték volna, lehet csupán olyan szerencsétlen mint te.
Calipto...
mennyi idős vagy? :D
istenem de megy itt a rosszindulat...na nem mintha nem lenne igaza egy két embernek.:)
de viccen kívül hogyan lehet megbűvölni valakit?nem azért mert én szeretném hanem mert úgy érzem velem is ezt csinálták..,mik a tünetek?hogyan lehet elkülníteni az egészséges szerelemtől?
én is nagyon szeretek valakit már egy ideje de semmi reális dolgot nem tudnék mondani h miért szeretem az illetőt egyszerűen ott van az az érzés.ha meglátom ha rágondolok.pedig eleinte nem is kedveltem sőt gyűlöltem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!