Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehetséges, hogy a szerelmi...

Lehetséges, hogy a szerelmi kötés tényleg működik?

Figyelt kérdés
Nagyon hülye voltam tini koromban, minden sz@rban hittem, ahelyett, hogy elfogadtam volna az emberek döntéseit, stb, Tehát az a lényeg, hogy életem első nagy szerelme, szakított velem, mikor 16 voltam. 2 éve jártunk már. Én totál kiakadtam (ez érthető volt). De ahelyett, hogy elfogadtam volna és tovább lépek leszedtem az összes pénzt a kártyámról és elmentem egy ilyen jós izéhez. Valami boszorkány féleség, nevét nem írom, de híres neves az országban. Csináltunk egy szerelmi kötést, és végig tartottuk a kapcsolatot emailben, telón, hogy hogy sikerült a dolog. És isten látja lelkemet nem hazudok, tényleg vissza jött a pasi. De most már 20 évesen máshogy látom a dolgokat, szerelmes sem vagyok és még csak boldog sem, de egyszerűen nem tudok vele szakítani. Nem megy. Lehet ez a vezeklésem? Megérdemlem tudom. (Na de hát ő sem volt kutya, éveken át megalázott én mégis akartam őt :S ) Na mindegy, szal megalázott mindig meg ilyenek, de ez is megváltozott. Most évek óta a tenyerén hordoz, de én már nem akarom :( Lehet a kötéstől? Vagy lehet mástól? Vélemények?
2010. aug. 4. 14:04
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Igen, működhet, ha jól csinálják. De pont ezért szoktam lebeszélni az embereket, hogy megcsinálják, mert a vége gyötrődés lesz. És visszaüt. Rám is tettek már ilyet, hát pokol volt.
2010. aug. 4. 14:18
 2/30 A kérdező kommentje:
:( Valahogy nem lehetne megszüntetni? Istenem! Annyira megbántam. De hát olyan kis hülye voltam még, alig 16 évesen :( Most már a vallásom is más, sokkal komolyabban gondolkodom az életről. Nem voltam soha nagy vallásos, de ha van Isten, (remélem van) akkor könyörgöm neki, h bocsásson meg, hogy önző voltam :(
2010. aug. 4. 14:32
 3/30 anonim ***** válasza:
0%
LOL. Ki az aki ilyen hülyeségben hisz? Most komolyan.
2010. aug. 4. 14:34
 4/30 anonim ***** válasza:
Pont ez az amiért nem ajánlják.
2010. aug. 4. 14:44
 5/30 anonim ***** válasza:
Mivel a kötés hasonlít az átokhoz, rontáshoz, egy auratisztítást kéne csinálni, egy szellemgyógyászt javaslok, reméljük nem kóklert fogsz ki. Ja és ketten kell mennetek!
2010. aug. 4. 14:49
 6/30 A kérdező kommentje:

Hát ez fantasztikus :S Ő nem is tudja. :(

Én sem hittem ezekben, de olyan depis voltam, hogy megcsináltattam. És most sem hinnék, ha nem éreznem ezt az iszonyatos kínt. Mennék, de nem tudok. Ő meg úgy ragaszkodik mint egy kullancs. :S

2010. aug. 4. 15:20
 7/30 anonim ***** válasza:
90%
Kérd meg hogy jöjjön el veled egy ilyen tisztításra, nem kell tudnia miért. De mond meg hogy nagyon szeretnéd. Ha sikerül rávenned, nyert ügyed van. Ha hülyeségnek tartja nyaggasd addig, amíg belemegy, mondván: "Ha neki ez fontos, legyen". Ha csak egyedül mész, rajta nem sokat segítesz. De látszik hogy nagyon megbántad. :-) Sok sikert kívánok!
2010. aug. 4. 15:44
 8/30 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon nagyon meg :( Ez is olyan dolog, amit nem szabadna 18 alatt engedni. Szerintetek számít egy picit a karmámban, hogy még csak 16 voltam? Vagy nem? Még kicsi voltam :(
2010. aug. 4. 18:04
 9/30 anonim válasza:
66%

Szia!

Én is anno csináltam egy ilyen baklövést,de van ennek egy oldó mágiája is.

Nálunk keményen 1 évig tartott a szenvedés,persze itt is csak én tudtam róla,se veled se nélküled kapcsolat volt,egyikünk se tudott mással kezdeni,de egymással se ment.

Meglett az oldás és minden ok lett.Furcsa,hogy lazult a kapcsolat,de azóta boldog házasságom lett és minden rendben.

Akivel a kötés volt,a mai napig jóban vagyunk.

Keress fel egy szakembert és kérj segítséget az oldáshoz,ahhoz is csak te kellesz.

2010. aug. 5. 07:47
 10/30 anonim ***** válasza:
Mivel megbántad, szerintem ne aggódj nagyon. Mondjuk az aki segített neked ebben, pláne hogy még szinte gyerek voltál, nagy hibát követett el.
2010. aug. 5. 08:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!