Lehetséges, hogy a szerelmi kötés tényleg működik?
A Korán, amit hallgatsz egy ilyesmi Istenről beszél. A Korán is az Ő szava.
Ez is benne van:
"Allah(az egyetlen Isten) az oszthatatlan
Allah a létezés oka
Nem nemzett, és nem nemzetett
Nincs semmi, ami társa vagy párja lehetne."
"Ő Allah, akin kívül nincs más isten. Ő a rejtett és a nyilvánvaló dolgok tudója. Ő a Könyörületes és az Irgalmas. Ő Allah, akin kívül nincs más isten, a Király, a Szentséges, a Békesség, a Hitet és Biztonságot Adó, a Figyelő, a Legyőzhetetlen, a Felülmúlhatatlan és a Büszke. Magasztaltassék Allah! [Mennyire fölötte áll Ő mindannak], amit társítanak [mellé]!
Ő Allah, a Teremtő, a Létrehozó, és a Megformázó. Őt illetik meg a legszebb nevek. Őt magasztalja [mind]az, ami az egekben és a földön van. Ő a Legyőzhetetlen és a Bölcs."
Allah kizárólag Istenre vonatkozó egyedülálló szó, amelynek nincs sem neme, sem többesszáma. Ebben is kifejeződik az Iszlám egyetlen és páratlan Isten fogalma, ezzel is megkülönböztetve Őt bármelyik teremtményétől. Az Egyetlen Igaz Isten egyedülálló kifejezésében is tükröződik az Iszlám viszonya Istenhez. Egy muszlim számára Isten a Mindenható Teremtő és a világegyetem Fenntartója, Aki semmihez nem hasonlítható, és semmi sem hasonlítható össze Vele.
Majd írj, hogy hogy állsz a Koránhallgatással, szerelmi kötéssel, és a kapcsolattal!
Kedves Kérdező!
Sajnos az emailcíned már nem publikus. :-(
Kérlek, ha olvasod ezt, írd meg nekem, ki csinált neked sikeresen szerelmi kötést. Élet.halál kérdés lenne. Mi szeretjük egymást, csak két tragédia elválasztott minket....
Köszönöm és örök hála!
Kedves kérdező! Sajnálom nagyon ami veled történt!
Én most nagyon el vagyok keseredve, szeretném vissza szerezni azt a pasit, akivel még annó nagyon szerettük egymást. Ő túl lépett ezen, én már fél éve próbálok, de sajnos nem megy, tényleg nagyon el vagyok keseredve. Gondolkoztam mostanában ezen a szerelmi kötésen, szeretnék ilyet csináltatni. Kérlek írd meg privibe a jósnő/boszorkány nevét!
kérlek írd meg h ki csinálta neked és az elértőségét ill az ár is érdekel
köszönöm
fontos
Kedves Emberek!
Ne kérjétek, mert nem mondok semmit, a saját érdeketekben. Iszonyatos teher és szenvedés ez a kötés. Semmire, semmire, semmire nem jó!!!!! Higgyétek el, mert tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!