Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehetséges, hogy a szerelmi...

Lehetséges, hogy a szerelmi kötés tényleg működik?

Figyelt kérdés
Nagyon hülye voltam tini koromban, minden sz@rban hittem, ahelyett, hogy elfogadtam volna az emberek döntéseit, stb, Tehát az a lényeg, hogy életem első nagy szerelme, szakított velem, mikor 16 voltam. 2 éve jártunk már. Én totál kiakadtam (ez érthető volt). De ahelyett, hogy elfogadtam volna és tovább lépek leszedtem az összes pénzt a kártyámról és elmentem egy ilyen jós izéhez. Valami boszorkány féleség, nevét nem írom, de híres neves az országban. Csináltunk egy szerelmi kötést, és végig tartottuk a kapcsolatot emailben, telón, hogy hogy sikerült a dolog. És isten látja lelkemet nem hazudok, tényleg vissza jött a pasi. De most már 20 évesen máshogy látom a dolgokat, szerelmes sem vagyok és még csak boldog sem, de egyszerűen nem tudok vele szakítani. Nem megy. Lehet ez a vezeklésem? Megérdemlem tudom. (Na de hát ő sem volt kutya, éveken át megalázott én mégis akartam őt :S ) Na mindegy, szal megalázott mindig meg ilyenek, de ez is megváltozott. Most évek óta a tenyerén hordoz, de én már nem akarom :( Lehet a kötéstől? Vagy lehet mástól? Vélemények?
2010. aug. 4. 14:04
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
Lényegében szerintem isten egy végtelen nagy energia, ami se nem jó, se nem rossz, csak van. A világ mozgató rugója áthat mindent, a füvet a fákat, a rovarokat, az emlősöket, vizet, levegőt, mindent. És segít. Úgy képzelem, hogy mindig segít, csak kérni kell. Nem ezzel a mártírkodással, ami sokan is csinálnak, meg a különböző egyházak szigorú tanainak betartásával, hanem ész érvekkel, sok kitartással, és hittel. Hinni kell benne, hogy amit szeretnék elérni az teljesül. Apropó, ha valaki ráismer egy vallás jegyeire a leírtak alapján azt is elmondhatná nekem, hogy létezik e ez a vallás, és hogy mi a neve. :)
2010. aug. 7. 09:37
 22/30 anonim ***** válasza:

A Korán, amit hallgatsz egy ilyesmi Istenről beszél. A Korán is az Ő szava.

Ez is benne van:

"Allah(az egyetlen Isten) az oszthatatlan

Allah a létezés oka

Nem nemzett, és nem nemzetett

Nincs semmi, ami társa vagy párja lehetne."

"Ő Allah, akin kívül nincs más isten. Ő a rejtett és a nyilvánvaló dolgok tudója. Ő a Könyörületes és az Irgalmas. Ő Allah, akin kívül nincs más isten, a Király, a Szentséges, a Békesség, a Hitet és Biztonságot Adó, a Figyelő, a Legyőzhetetlen, a Felülmúlhatatlan és a Büszke. Magasztaltassék Allah! [Mennyire fölötte áll Ő mindannak], amit társítanak [mellé]!

Ő Allah, a Teremtő, a Létrehozó, és a Megformázó. Őt illetik meg a legszebb nevek. Őt magasztalja [mind]az, ami az egekben és a földön van. Ő a Legyőzhetetlen és a Bölcs."

Allah kizárólag Istenre vonatkozó egyedülálló szó, amelynek nincs sem neme, sem többesszáma. Ebben is kifejeződik az Iszlám egyetlen és páratlan Isten fogalma, ezzel is megkülönböztetve Őt bármelyik teremtményétől. Az Egyetlen Igaz Isten egyedülálló kifejezésében is tükröződik az Iszlám viszonya Istenhez. Egy muszlim számára Isten a Mindenható Teremtő és a világegyetem Fenntartója, Aki semmihez nem hasonlítható, és semmi sem hasonlítható össze Vele.

Majd írj, hogy hogy állsz a Koránhallgatással, szerelmi kötéssel, és a kapcsolattal!

2010. aug. 7. 22:09
 23/30 A kérdező kommentje:
Érdekeseket írtál :) Hallgatom minden nap :)
2010. aug. 8. 01:14
 24/30 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Sajnos az emailcíned már nem publikus. :-(

Kérlek, ha olvasod ezt, írd meg nekem, ki csinált neked sikeresen szerelmi kötést. Élet.halál kérdés lenne. Mi szeretjük egymást, csak két tragédia elválasztott minket....

Köszönöm és örök hála!

2011. ápr. 17. 20:37
 25/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Sajnálom nagyon ami veled történt!

Én most nagyon el vagyok keseredve, szeretném vissza szerezni azt a pasit, akivel még annó nagyon szerettük egymást. Ő túl lépett ezen, én már fél éve próbálok, de sajnos nem megy, tényleg nagyon el vagyok keseredve. Gondolkoztam mostanában ezen a szerelmi kötésen, szeretnék ilyet csináltatni. Kérlek írd meg privibe a jósnő/boszorkány nevét!

2011. máj. 9. 15:58
 26/30 anonim válasza:

kérlek írd meg h ki csinálta neked és az elértőségét ill az ár is érdekel

köszönöm

fontos

2012. márc. 19. 15:46
 27/30 A kérdező kommentje:

Kedves Emberek!

Ne kérjétek, mert nem mondok semmit, a saját érdeketekben. Iszonyatos teher és szenvedés ez a kötés. Semmire, semmire, semmire nem jó!!!!! Higgyétek el, mert tudom.

2014. júl. 22. 20:58
 28/30 anonim ***** válasza:
Szia. Sikerült azóta levenni?
2021. febr. 8. 22:19
 29/30 anonim válasza:
Kedves kérdező tudom nem mostani a kérdés de egy párszor olvastam már és nem tudom mit értesz az alatt hogy mennél de nem tudsz? Mit érzel ilyenkor pontosan? Mitől nem tudsz mi nem enged?
2021. dec. 27. 02:12
 30/30 anonim ***** válasza:
Áruld már el a boszorkány nevét, te átkozott
2023. febr. 25. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!