Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szeretném megidézni Cthulhut,...

Szeretném megidézni Cthulhut, hogyan fogjak hozzá?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 13:55
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a pikacsu idézőhöz, én is inkább őt.

Amúgy kérdező, hülye vagy. Próbáld meg a teljes mszp frakciót megidézni, ha az megy, akkor jöhet valami nagyobb, mondjuk az eu parlament, és ha ezek megvannak, akkor gondolkodj ilyenken.

Addig meg valaki idézzen nekem pikacsut.

2011. ápr. 11. 16:57
 32/56 anonim ***** válasza:
52%

Bocsika, de egy istenverte polipért akarod kockáztatni a saját és a világ testi épségét? Egy kicsit huzatos vagy. :S

A biblia egy szar mesekönyv. sok olyan "csodát" írnak le benne, amit a mai ember is véghez tud vinni puszta tudomány. Sőt jobbak is vagyunk. Elvileg az isten a minden6ó, az utánozhatatlan szupercsávesz...úgy látszik mégsem XD

Ha középföldére télleg olyan megcáfolhatatlan tudományos bizonyítékaid vannak, légyszi küldd el nekem. hadd nézzem meg. sok fura dologgal találkoztam már, de sétáló fákról és hobbitokról még nem találtam semmi értelmeset xDDDD

elég reálisan látom a világot, némi szkepticizmussal nyakonöntve, de azért elég tágan is szemlélem a világot ahhoz, hogy befogadjak ilyesmit...persze csak ha télleg olyan megcáfolhatatlanok a bizonyítékok.

pikacsut is valósággá lehet tenni. a tibeti szerzetesek képesek voltak több héten keresztül tartó kemény meditációval megidézni egy Tulpát. mindenki elképzelt egy emberi lényt, és koncentráció közben elkezdett homályosan megjelenni. aztán idővel teljesen szilárd alakot öltött.

később eltűnt. az idéző halálával elvileg eltűnik, de van hogy "túl sok" ereje van, és évekig marad az idéző halála után is.

olvassátok kicsit, hátha okultok: [link]

2011. ápr. 13. 20:28
 33/56 anonim ***** válasza:
Te utolsó, ilyet rendelni nem lehet tibetieknél? én tényleg akarok pikacsut.
2011. ápr. 14. 00:33
 34/56 anonim ***** válasza:

hát, 00:33, nemtom. elvileg te is megtanulhatod, de el kéne utaznod tibetbe. volt egy asszony, nem emlékszek a nevére, ő is megidézett egy ilyen "figurát".

szal asszem te is csinálhatsz, csak sok koncentráció kell, a fejedben csak a pikacsura kell gondolnod, és el kell képzelned, stb...

2011. ápr. 14. 15:50
 35/56 anonim ***** válasza:
Értem. Ebben az esetben esélyesebb, hogy lesz egy saját, házi Orbánviktorom. :DDD
2011. ápr. 14. 15:56
 36/56 anonim ***** válasza:
ha már ebben gondolkozunk, nekem szerintem egy külön bejáratú, metal rocker Kövérlászlóm lenne, aki lenyírja a füvet, főz, mos, takarít. (csakis metal zenére) xDD
2011. ápr. 14. 19:04
 37/56 anonim ***** válasza:
:)))
2011. ápr. 14. 19:06
 38/56 A kérdező kommentje:

Natsu Dragneel:

Régen láttam már azt a Fairy Tailt, mióta nem tudok torrentezni a mobilnet miatt. Mi a helyzet mostanság a céhben?

2011. ápr. 14. 19:21
 39/56 anonim ***** válasza:

nemtom mostanában elmaradtam vele, más dolgok kötöttek le.

épp most úgysincs mit néznem. talán folytatom

2011. ápr. 15. 15:49
 40/56 anonim ***** válasza:
szal nem idézed meg azt a Csutullut ugye? nem kéne még egy rohadt órás polip is. XD
2011. ápr. 15. 15:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!