Szeretném megidézni Cthulhut, hogyan fogjak hozzá?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 13:55
21/56 anonim válasza:
Cthulhut nem kell dimenziókon át rángatni. nem vágjátok hogy már a világunkba van? A víz alatti R'lyeh városában halott Cthulhu álmodva vár arra hogy a csillagok megfelelően álljanak és akkor eljön és elhozza az őrület ajándékát minden embernek. Nem lehet megidézni. Ja és ő amúgy az űrből jött. Egy ősi istenség aki az élet előtt uralkodott a földön.
That is not dead which can eternal lie.
And with strange aeons even death may die
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
KAA NAAMA F’THAN CTHULHU!
22/56 anonim válasza:
Idézőjelbe kell tenni, így ni: "Cthulhu"
De vigyázz: Közterületen póráz és szájkosár nélkül Cthulhut sétáltatni tilos!
23/56 anonim válasza:
-.-" őszintén melyik idiótának van ideje arra hogy ilyen baromságokat találjon ki?
24/56 anonim válasza:
Miért nem Dagon-t vagy a Shoggoth-ot idézzük meg?most komolyan,bár a mélységlakókat is lehetne hívni de azok messze vannak ááá hát nem tudom
25/56 anonim válasza:
Szerintem ne játszadozz ilyenekkel...semmilyen idézéssel sem...csak ajtót nyitsz olyan entitásoknak, akiket talán mégsem látnál olyan szívesen a lakásodban...
27/56 anonim válasza:
én pikáccsút akarok idézni.. :D
29/56 anonim válasza:
sztem idézzük meg a gyűrűk urából a balrogot. az sokkal viccesebb-.-" kedves kérdező! milyen bizonyítékaid vannak középfölde létezésére? kíváncsi vagyok rájuk^^
30/56 anonim válasza:
Egy bölcs parasztember ilyenkor csak annyit mond, hogy "Nagy a Jóisten állatkertje !!!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!