Szeretném megidézni Cthulhut, hogyan fogjak hozzá?
Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 13:55
11/56 anonim válasza:
Cthulhu nem a gyűrűk urában van.
Ott Balrog van.
12/56 anonim válasza:
Tudom, jól ismerem Tolkien és Lovecraft műveit. De annak is ugyan annyi valóság tartalma van.
13/56 anonim válasza:
szerintem te már amikor kitaláltad hogy meg akarod idézni....a tudtod nélkül már most nevenincs démonok irányítanak :D azt se tudod miről beszélsz...mennyé szépen vissza a könyvtárba és olvass még pár évet esetleg ha érdemes vagy rá hozzá jutsz pár okkult könyvhöz... vagy valami...de te még nagyon butuska vagy ... gyakorod előbb azt hogy ne átkozd el magad mert már most azt csinálod ... írhatsz privit...
14/56 anonim válasza:
1. idézz szellemet de életeddel játszol :)
2. nincsenek szellemek :)
3. nincs Cthuhlhut :)
4. ne keménykedj ilyennel :)
5. menj inkább játssz valamit de ne ilyenekkel szórakozz mert megőrülsz
15/56 anonim válasza:
Utolsonak utolso mondata valo igaz!!!Hagyd a fenebe,ne mondom NEEEEEEEEEEEEEE szorakozz ilyesmivel.en het evig olvastam rajzoltam egettem huztam tettem vettem ezt azt teljesen az orulet hatarat suroltam.Pszihologus rangatott ki belole,40 kilora fogytam es nem tudtam mosolyogni,ugy neztem ki mint egy 100 eves.KErlek NEE tedd!Es ha azt se tudod hogy fogj hozza azt jelenti nagyon jaratlan vagy a temaban,akkor meg plane ne.
16/56 anonim válasza:
Aki gyenge az kihullik természetesen, nem mindenkiből lehet mágus. Az hogy nem tud hozzákezdeni csak annyit jelent hogy még meg kell tanulnia.:) Én a Necronomicon főleg fikcionális entitásai helyett inkább goetikus démonok tiszteletteljes megidézését ajánlom.
18/56 anonim válasza:
nyah, akkor hogy tisztába tegyük a dolgokat!
emberek! akik komolyan veszi a srácot, azok lépjenek ki a házból. tudjátok van az a speciális találmány, amit ajtónak hívnak. ki kell menni rajta és látni fogjátok mennyi érdekes dolog van a könyveken és a farkatokon kívül! vagy! nézzetek egy kis south parkot!
egyébként pedig, egy b@szott nagy fúróval át kell fúrni a dimenzión, ahogy a dp vagy bp olajvállalat nyomta. ha elég nagy a fütyid akkor azzal is megpróbálhatod!;)
20/56 anonim válasza:
csapd össze a sarkaid és köpj a hátad mögé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!