Valakinek bejött a szerelmi megkötővarázs?
HÁT ÉN EGY MAGAZINBAN OLVASTAM EZT A MÁGIÁT,NEKEM ÍGY JÖTT BE,DE HISZEM HOGY A MEGFOGALMAZÁSON MÚLIK,VIGYÁZNI KELL A SZAVAK EREJÉVEL,HOGY PONTOSAN MIT IS SZERETNÉNK..MIVEL NEKEM TÉNYLEG AZ ÉLETEM RÉSZE MARADT,DE NEM PONTOSAN ERRE,ÍLY FORMÁBAN SZERETTEM VOLNA..:,(
egy fehér hosszú gyertya szükséges hozzá,amibe éjfél előtt egy pár másodperccel bele kell vésni a kiszemelt illető nevét.nem Józsi,vagy Béla,hanem az egész nevét,mert csak ugy hathat pont őrá.pl.Horváth Józsi.
Ezután pontosan éjfélkor meg kell gyújtani a gyerrtyát és 7x elmondani a beteljesülésre vágyó kívánságod.ezt célszerű előrre leírni,mert ha hosszabbra sikeredik,nehéz 7xugyanazt elmondani szorol szóra.
érdemes úgy kezdeni,hogy "szellemek,a ti segítségeteket kérem,hogy..."
fontos,hogy ez idő alatt senki sem zavarhat meg titeket,nagyon nyugodt körülményeket kell teremteni a szellemeknek.(én mikor elvégeztem,éreztem a meleget,a jelenlétüket,kissé ijesztő volt)
miután elismételtétek 7x a szöveget,a gyertyát el kell fújni,mivel a füsttel száll el a vágyatok.Ezután a gyertyát egy fehér textilbe kell csomagolni,és bedugni a szekrényetekbe a ruháitok alá.így vonzza a személyt a ti környezetetekbe.amíg a gyertya ott marad,a varázs hatni fog.viszont ha bárkinek meséltek erről,a mágia nem fog sikerülni...a legnagyobb titokban kell tartanotok.
sok sikert hozzá,és várom a visszajelzést,hogy sikerült-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!