Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek gondolatolvasó?!

Szerintetek gondolatolvasó?!

Figyelt kérdés

Október környékén reggel suliba menet ültem a buszon, kb a 3.-dik sorban. A következő buszmegállóban felszállt egy kb 30 körüli nő. Hallottam, hogy a végállomásra kér jegyet. Megállt az első sor elején, nekem háttal állva. Egyből feltűnt, hogy milyen vastag combjai vannak. Ezt gondoltam:

- Jéééézusom, de vastag combjai vannak ennek a nőnek!

Erre ő hirtelen megfordult, rám nézett elpirulva, aztán ugyanolyan hirtelen vissza is forult. Már ezt is furcsálltam. Mivel unatkoztam, és kíváncsi voltam, hogy gondolatolvasó-e, arra gondoltam, hogy:

- Ha hallod a gondolataimat, akkor légyszíves fordulj meg ismét, és néz rám.

Ezután ismét megfordult, és rám nézett.

Nagyon meglepődtem.

Most arra gondoltam, hogy:

- Ha hallod a gondolataimat, akkor légyszíves fordulj meg ismét, és vakard meg az orrod.

Ismét megfordult, rám nézett, és megvakartra az orrát.

Látszott rajta, hogy nagyon ideges. Ám mielőtt újra megpróbáltam volna vele a gondolataimon keresztül kapcsolatot felvenni, pánikszerűen lerohant a buszról, pedig még nagyon messze volt a végállomás, és hallottam amikor felszállt a buszra, hogy a végállomásra kért jegyet. Azóta egyszer sem láttam azt a nőt.

Szerintetek gondolatolvasó volt?! Vagy csak véletlen egybeesés az egész?

2011. jan. 7. 14:42
1 2 3 4
 31/31 anonim válasza:
Durva. Ez az én kérdésem volt még anno másik fiókból. Azóta sem jöttem rá, hogy mi lehetett, mondjuk nem is igazán foglalkoztam vele egy idő után, eszembe sem jutott soha egészen mostanáig... :)
2023. jan. 6. 12:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!