Vannak igazolt különleges képességű emberek? Például gondolatolvasó meg hasonlók. Ezeket el lehet sajátítani?
szoktam nézni:D
de nem irreális dolgokra gondolok (repülés, teleportálás),hanem ami tényleg lehet igazi
Egy James Randy nevű híres amerikai bűvész, aki csalók leleplezésével foglalkozik, 1964-ben alapított egy díjat 1.000 dollárral (ennek összege mára 1 millió dollárra nőtt), amit megkaphat bárki, aki tudományos vizsgálat előtt bizonyít bármilyen misztikus képességet.
A díjat azóta sem vitte el senki.
http://www.youtube.com/watch?v=L61RptUUEqU
nem tudom, hogy mennyire valós ez a videó, de nekem nem tűnik kamunak.
Van akik hisznek benne.
De ez sjanos nem teljesen így van. Ők nem abban a jók, hogy tényleg tudnak gondolatot olvasni, hanem abban jók, hogy ne vegyék észre a csalást, illúziót. Mert sosem derül ki, hogy mire gondolt a másik fél, lehet hogy csak azt mondja, hogy elhigyék. A repülésben pl. meg azt kell elrejteni, hogy ne látszódjon az a drótzsinor, vagy min lógatják. Szóval ezek nagyrésze csak kitaláció, mert ha az egyik ember képes rá, akkor elég valószínű lenne hogy a többi ember is megtudja tanulni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!