Szerintetek gondolatolvasó?!
Október környékén reggel suliba menet ültem a buszon, kb a 3.-dik sorban. A következő buszmegállóban felszállt egy kb 30 körüli nő. Hallottam, hogy a végállomásra kér jegyet. Megállt az első sor elején, nekem háttal állva. Egyből feltűnt, hogy milyen vastag combjai vannak. Ezt gondoltam:
- Jéééézusom, de vastag combjai vannak ennek a nőnek!
Erre ő hirtelen megfordult, rám nézett elpirulva, aztán ugyanolyan hirtelen vissza is forult. Már ezt is furcsálltam. Mivel unatkoztam, és kíváncsi voltam, hogy gondolatolvasó-e, arra gondoltam, hogy:
- Ha hallod a gondolataimat, akkor légyszíves fordulj meg ismét, és néz rám.
Ezután ismét megfordult, és rám nézett.
Nagyon meglepődtem.
Most arra gondoltam, hogy:
- Ha hallod a gondolataimat, akkor légyszíves fordulj meg ismét, és vakard meg az orrod.
Ismét megfordult, rám nézett, és megvakartra az orrát.
Látszott rajta, hogy nagyon ideges. Ám mielőtt újra megpróbáltam volna vele a gondolataimon keresztül kapcsolatot felvenni, pánikszerűen lerohant a buszról, pedig még nagyon messze volt a végállomás, és hallottam amikor felszállt a buszra, hogy a végállomásra kért jegyet. Azóta egyszer sem láttam azt a nőt.
Szerintetek gondolatolvasó volt?! Vagy csak véletlen egybeesés az egész?
Vagy nem is vetted észre és kimondtad hangosan.
Jártam már így, gáz volt a szitu.
"A néni vélhetőleg érzékenyebb volt az átlagnál."
Azért egy harmincéves még nem néni.
De egyetértek azokkal, akik szerint te jó küldő voltál, a hölgy pedig jó vevő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!