Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerintetek gondolatolvasó?!

Szerintetek gondolatolvasó?!

Figyelt kérdés

Október környékén reggel suliba menet ültem a buszon, kb a 3.-dik sorban. A következő buszmegállóban felszállt egy kb 30 körüli nő. Hallottam, hogy a végállomásra kér jegyet. Megállt az első sor elején, nekem háttal állva. Egyből feltűnt, hogy milyen vastag combjai vannak. Ezt gondoltam:

- Jéééézusom, de vastag combjai vannak ennek a nőnek!

Erre ő hirtelen megfordult, rám nézett elpirulva, aztán ugyanolyan hirtelen vissza is forult. Már ezt is furcsálltam. Mivel unatkoztam, és kíváncsi voltam, hogy gondolatolvasó-e, arra gondoltam, hogy:

- Ha hallod a gondolataimat, akkor légyszíves fordulj meg ismét, és néz rám.

Ezután ismét megfordult, és rám nézett.

Nagyon meglepődtem.

Most arra gondoltam, hogy:

- Ha hallod a gondolataimat, akkor légyszíves fordulj meg ismét, és vakard meg az orrod.

Ismét megfordult, rám nézett, és megvakartra az orrát.

Látszott rajta, hogy nagyon ideges. Ám mielőtt újra megpróbáltam volna vele a gondolataimon keresztül kapcsolatot felvenni, pánikszerűen lerohant a buszról, pedig még nagyon messze volt a végállomás, és hallottam amikor felszállt a buszra, hogy a végállomásra kért jegyet. Azóta egyszer sem láttam azt a nőt.

Szerintetek gondolatolvasó volt?! Vagy csak véletlen egybeesés az egész?

2011. jan. 7. 14:42
1 2 3 4
 21/31 kicsigman ***** válasza:
Lehet csak azthalja amit neki mondanak, ezért nemhall mindenkit és nemolyan zavaró. és ha hallotta amit mondtál akkor vajon mithallot amitől olyan sietős lett a dolga és hirtelen leszált?
2011. jan. 13. 21:07
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom, lehet félt, hogy elmondom valakinek a "titkát".
2011. jan. 14. 12:59
 23/31 kicsigman ***** válasza:
Ha ettől félt volna akkor nemnéz hátra hogy kiderüljön számodra hogy tud gondolatot olvasni. De kitudja az emberek kifürkészhetetlenek.
2011. jan. 14. 14:30
 24/31 Korzika : válasza:
ha valóban gondolatolvasó lenne, nem kellett volna pánikban lerohannia a buszról, mivel nem gondoltál semmi olyanra, hogy bántanád.
2011. febr. 2. 23:08
 25/31 Korzika : válasza:
amúgy lehet ijesztően, meredten néztél rá, ahogy próbáltad szuggerálni, ő meg az üvegtükröződésén keresztül látott téged. (egyik tanárom is így vett észre egy puskázót, hogy az ablakban visszatükröződtek a dolgok).
2011. febr. 2. 23:12
 26/31 anonim ***** válasza:
Gondolhattál volna arra is,hogy nemcsak a nő volt jó vevő,hanem te voltál jó adó.Hiába gondolatvevő valaki ha nem kap megfelelően koncentrált gondolati hullámokat.
2011. febr. 3. 08:39
 27/31 anonim ***** válasza:

Vagy nem is vetted észre és kimondtad hangosan.

Jártam már így, gáz volt a szitu.

2011. febr. 3. 15:02
 28/31 A kérdező kommentje:
Biztos, hogy nem mondtam ki hangosan.
2011. febr. 3. 15:46
 29/31 anonim ***** válasza:

"A néni vélhetőleg érzékenyebb volt az átlagnál."

Azért egy harmincéves még nem néni.

De egyetértek azokkal, akik szerint te jó küldő voltál, a hölgy pedig jó vevő.

2011. febr. 3. 19:35
 30/31 anonim válasza:
Jahhm erre mondják h Gandja Peaple :d vagy beszívott ^^
2011. febr. 7. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!