Szerintetek gondolatolvasó?!
Október környékén reggel suliba menet ültem a buszon, kb a 3.-dik sorban. A következő buszmegállóban felszállt egy kb 30 körüli nő. Hallottam, hogy a végállomásra kér jegyet. Megállt az első sor elején, nekem háttal állva. Egyből feltűnt, hogy milyen vastag combjai vannak. Ezt gondoltam:
- Jéééézusom, de vastag combjai vannak ennek a nőnek!
Erre ő hirtelen megfordult, rám nézett elpirulva, aztán ugyanolyan hirtelen vissza is forult. Már ezt is furcsálltam. Mivel unatkoztam, és kíváncsi voltam, hogy gondolatolvasó-e, arra gondoltam, hogy:
- Ha hallod a gondolataimat, akkor légyszíves fordulj meg ismét, és néz rám.
Ezután ismét megfordult, és rám nézett.
Nagyon meglepődtem.
Most arra gondoltam, hogy:
- Ha hallod a gondolataimat, akkor légyszíves fordulj meg ismét, és vakard meg az orrod.
Ismét megfordult, rám nézett, és megvakartra az orrát.
Látszott rajta, hogy nagyon ideges. Ám mielőtt újra megpróbáltam volna vele a gondolataimon keresztül kapcsolatot felvenni, pánikszerűen lerohant a buszról, pedig még nagyon messze volt a végállomás, és hallottam amikor felszállt a buszra, hogy a végállomásra kért jegyet. Azóta egyszer sem láttam azt a nőt.
Szerintetek gondolatolvasó volt?! Vagy csak véletlen egybeesés az egész?
Nincs olyan dolog, hogy gondolatolvasás. Gondolj csak bele, milyen összetett dolog is a gondolat. És egyébként is, hogyan, milyen képességeivel "látná" a gondolataidat? Ez lehetetlen.
Inkább megérzés féle lehetett, vagy véletlen.
Nemtudom... lehet
de ha véletlen, akkor is nagyon furcsa!
Hú, hát én nem hiszek az ilyesmikben, de ez tényleg furcsa.
Nem lehet, hogy csak úgy láttad, mintha megvakarta volna az orrát ? És csak forgolódott ? Én sem szoktam egy helyben álni.
Hát... valaki bámul fura fejjel, masszívan néz, persze hogy odaforgolódott. Nagyon ijesztően nézhettél. :D
Vagy gondolatolvasó *_*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!