Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha elrontom a démon idézést...

Spyke93 kérdése:

Ha elrontom a démon idézést mi a teendő és az elengedés sem segít?

Figyelt kérdés

Csak kérdésként...

Szkeptikusok me ne szóljanak olyan témába amihez nem értenek,nem hisznek

2011. jan. 4. 08:25
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Én Dr. Johannes Faust - Titkos varázskönyve (A pokol leigázásáról ebből akarok idézni és ezt teljes egészégébe a kereszténységre épít
2011. jan. 4. 09:39
 12/24 anonim ***** válasza:
9:30! Teljesen egyetértek veled. Kedves kérédéező én kihagynám az efféle démoni idézésnek még az árnyékát is. Nem veszélytelenek ezek a dolgok. Hidd el, egy-két emberről tudok, akik pont ezek miatt a diliházba kerültek.Ne játssz a tűzzel.
2011. jan. 4. 09:48
 13/24 A kérdező kommentje:

jó de ha nem játszol la tűzel hogy gyutód meg a cigit,hogy lesz megfőzve a kajád

igen értem hogy csak jelképesen mondtad

2011. jan. 4. 09:52
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Először írni tanulj meg helyesen, utána foglalkozz ilyen fa$zságokal...
2011. jan. 4. 09:57
 15/24 anonim válasza:
100%

Utolsónál a pont!

Gyerek vagy még, az írásodból ez jön le.

Miért akarsz ilyen dolgokkal foglalkozni?

Nincsenek barátaid? Vagy simán csak unatkozol.

Szerintem nézd meg a Supernatural című sorozatot, azzal el leszel egy ideig. :D

2011. jan. 4. 10:18
 16/24 anonim ***** válasza:
Szerintem még megidézni sem tudnád, ne haragudj. De ha sikerül, onnan minden jön magától. Ehhez erős hitre van szükséged, ezt nem igazán lehet elrontani. De arra kíváncsi lennék, hogy nálad mit jelent az, hogy elrontod az idézést?? Max a visszaküldést rontod el,és beköltözik a lelkedbe. De ez is mind mind a képzelőerődön múlik.
2011. jan. 4. 10:48
 17/24 anonim ***** válasza:
Vonyatani fog, bégetni és belepetézik a hasadba:D.,
2011. jan. 4. 14:13
 18/24 anonim ***** válasza:
Én úgy hallottam,hogy mély meditációval,akik tényleg komolyabban értenek ehhez,kapcsolatba lehet lépni démonokkal..de én sem ajánlom,nehéz lesz megszabadulni tőlük:)az őrületbe fognak kergetni
2011. jan. 5. 06:06
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

"Nem veszélytelenek ezek a dolgok. Hidd el, egy-két emberről tudok, akik pont ezek miatt a diliházba kerültek.Ne játssz a tűzzel."

Én ezt nem értem, hogyan lehetne ettől diliházba kerülni ?

2011. jan. 5. 08:12
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem, hogyan lehetne elrontani az idézést. Ha elrontod, akkor nem jelenik meg, ha megjelenik és nem tartod itt akkor amugyis elmegy. Nem értem !.
2011. jan. 5. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!