Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elrontom vele a fogyót?

Nagyon elrontom vele a fogyót?

Figyelt kérdés
sZÓÓVAl. :D maa nagyon sokat ettem eddig, csomó édesség, meg ma nem is számolom, mondjuk sztem elájulnék ha meglátnám mennyit eszek ma. :D:S deee olyan jóóól esett/esik. és még nem volt vacsi ami nem egy fogyós kaja. Kérdésem: Nagyoon elrontom vele a fogyót? :SSS máár nagyon nem kéne fogynom max 1kilót de most akkor elrontok ezzel az egy nappal mindent??? :S fogok hizni? hetente egyszer mérem magam, szombat reggel. Holnaptól újra vissza térek a diétámra. Nagyon beparáztam,:S azt olvastam hogy lehet tartani ilyen napot..ez igaz? :/// ááááááááá. :D:SSS
2011. szept. 17. 14:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
" máár nagyon nem kéne fogynom max 1kilót " anyám borogass :D
2011. szept. 17. 14:49
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, rettenetesen elrontottad. Még az is lehet, hogy holnapra már 1 kiló 10 deka lesz a túlsúlyod. Vágasd le a hajad kopaszra, akkor maradsz a ma reggel mért súlyodnál :DD
2011. szept. 17. 14:52
 3/19 A kérdező kommentje:
jónaaa. :D tudom egy kilót ha fogynék nem nagyon látszódna. :D ezt csk úgy értettem hogy már keveset tehát már a végénél járok nagyon. :D igazából már súlyt is tarthatnék de még szeretnék fogyni. :D:S nadeee most hizni fogok??:SSSS
2011. szept. 17. 14:52
 4/19 A kérdező kommentje:
XDDDDD nee vicceskedjetek már. :/XDDDD értelmes válaszokat várook. :PP
2011. szept. 17. 14:53
 5/19 anonim ***** válasza:
tegyél fel értelmes kérdést! az nagyban segít, hogy értelmes választ kapj ;)
2011. szept. 17. 14:56
 6/19 A kérdező kommentje:
miért nem fogok hizni? vagy mi a nem értelmes ebbe? :/ aaj tökre félek hogy hizni fogok. :SS tudom...akkor minek ettem sokat, dee...:SS
2011. szept. 17. 14:57
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
khm...idióta...khm...
2011. szept. 17. 15:00
 8/19 anonim ***** válasza:

ez beteges...

1 írd le a paramétereid, minimum: tömeg/magasság/kor/nem (bár gondolom, valami félanorex, tini liba vagy)

2 mit ettél ma?

3 mit eszel egy normál napodon?

4 mit sportolsz? mennyit?

2011. szept. 17. 15:00
 9/19 anonim ***** válasza:

Ezt nézd meg,ez én voltam :D

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__21..

Nem híztam semmit,sőt fogytam tovább,már át is léptem az álomhatárt:) Én is azt hittem hogy hízni fogok vagy valami,de nem:)

2011. szept. 17. 15:02
 10/19 A kérdező kommentje:
156cm 49.5 kg utolsó: jaj akkorjóó. :D tiédet nézegettem ma is és azon reménykedtem hogy remélem én se fogok hizni.
2011. szept. 17. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!