Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon elrontom vele a fogyót?

Nagyon elrontom vele a fogyót?

Figyelt kérdés
sZÓÓVAl. :D maa nagyon sokat ettem eddig, csomó édesség, meg ma nem is számolom, mondjuk sztem elájulnék ha meglátnám mennyit eszek ma. :D:S deee olyan jóóól esett/esik. és még nem volt vacsi ami nem egy fogyós kaja. Kérdésem: Nagyoon elrontom vele a fogyót? :SSS máár nagyon nem kéne fogynom max 1kilót de most akkor elrontok ezzel az egy nappal mindent??? :S fogok hizni? hetente egyszer mérem magam, szombat reggel. Holnaptól újra vissza térek a diétámra. Nagyon beparáztam,:S azt olvastam hogy lehet tartani ilyen napot..ez igaz? :/// ááááááááá. :D:SSS
2011. szept. 17. 14:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
dehallod e mondjad mááán mikett etté ma :D
2011. szept. 17. 15:28
 12/19 A kérdező kommentje:
szteed toom? XDDDDDD már nem nagyon emlékszem, keksz, csoki, sport szelet(2),balaton szelet őőőőő...:DD banán, alma,szőlő (reggeli az még diétás is volt, ebéd is) most nem jut eszembe h még mit... éss még lesz a vacsi, pácolt hús hasábkrumplival (nem olajon sütve, hanem sütőbe,dehát mondjuk mostmár tök m1.) ha eszembe jut még valami iroom. :D
2011. szept. 17. 15:39
 13/19 A kérdező kommentje:
dee ajh. :S most olyan szar érzésem van...:/ tökre félek. :D:SSSSSSSS
2011. szept. 17. 15:39
 14/19 anonim ***** válasza:

Ohh,hát akkor ez még szinte semmi, a fánkjaimhoz és a buktáimhoz képest:)

Nyáron még lagziba is voltam,na ott aztán semmilyen korlátot nem szabtam,mindent megettem ami az utamba került.Akkor képzelheted :D Azután sem volt semmi,fogytam tovább. Szóval nyugii :)

Ha pár dekával többet mutat a mérleg,ne pánikolj mert az csak a benned lévő többlet kaja.

2011. szept. 17. 15:50
 15/19 A kérdező kommentje:
áááá sztem meg ez nagyon sokvolt. :D na m1 hááát jövőhét szombatra már lehet kimegy belőlem az a kaja ha egész héten sőt már holnap is vissza térek a régi diétámhoz..nem?:D vagy csak szerintem?! xD :DD meert legközelebb csak jövőhét szombaton mérem magam. :DD
2011. szept. 17. 15:59
 16/19 anonim ***** válasza:
sztem örökre benned marad! :DD
2011. szept. 17. 17:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem fogsz egy alkalomtól hizni.Ha már régóta fogyózol a glikolénraktáraid ki vanna ürülve ezáltal ezzel az egy kajás nappal csak azokat töltöd vissza.Előfordulhat hogy jövő szombatra nem fogysz semmit de viszont hizni nem fogsz nyugodj meg.Persze ha sok ilyen zaba napot beiktatsz akkor bizony elindulhatnak felfelé a kilók!
2011. szept. 17. 18:35
 18/19 A kérdező kommentje:
már voltak ilyen napjaim és fogytam utána is...csk ilyenkor olyan rossz érzésem van...:D na m1 köszi minden ÉRTELMES válaszadónak. :)
2011. szept. 17. 18:58
 19/19 anonim ***** válasza:
Én a Norbissal fogyóztam, szóval ott ugye mindent lehet enni csak mértékkel :) (ez az előnye az egyoldalú diétával szemben). Nos én röktön a második héten bevágtam egy jó nagy adag mekis kaját xD híztam pár dekát de nem vészes, 1-2 napig akadozott a fogyás de utána beállt rendesen :). Utána többször tartottam "bűnöző" napot , utána pedig egy almanapot :) Az egy két kiló meg amúgyis fog fel le mászkálni rajta xD
2011. szept. 17. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!