Megosztanátok velem a mágiával kapcsolatos tapasztalataitokat? Akik hisztek benne. Kérem csak az írjon aki hisz benne valamilyen szinten. Kritikusok kíméljenek.
Én egy boszorkány vagyok. VOlt már sok "mágikus" kalandom. Főleg itt Barcson. Már lassan 2 éve hogy boszorkány lettem. EGyedül megtanultam az alapokat és a középfokot. A harmadfok igazából már csak a varázslatok. Én a boszorkányvallást vagyis a Wiccát követem. Sokat varázsoltam már legfőképpen idéztem és igéztem.És olyan hogy fekete és fehér mágia nem létezik. Mindenki magának dönti el hogy mi a jó és mi a rossz.Mondjuka Wicca az természetközpontú vallás vagyis a zöldboszorkányság. A 2 év során 3 képességre tettem szert: Első volt a Telekinézis,második volt a Jövőbe tekintés: Képek által láttam/látom a jövőt. De csak a szándékot látom, ezáltal a látott személynek ha megválozik a szándéka akkor a látomás is változik.A harmadik: (még gyakorlom) Az asztrális kivetítés.
Ha érdekel hogy lehetsz boszorkány akk:
Email: valdor544@gmail.com
Szia!
Kérlek, tedd fel kicsit pontosabban a kérdésed. Mert rengeteg ága, fajtája létezik a mágiának. Mi érdekel belőle? A gyógyítás? A jóslás? Vagy valami más?
Köszönöm.
Szép napot neked!
ParlanDo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!