Igaz, ha látok egy döglött macskát ezt kell csinálni? Bővebben lent!
Szóval, ha látok egy döglött macskát az út közepén kivasalva, akkor 3 méterre kell vonszolni, a véréből a sátán pentákulumát kell rajzolni az úttest burkolatára a jel alá pedig annak a nevét írni szintén vérrel, akinek rosszat akarunk, de a név össze legyen kötve a jellel. Az egész műveletnek akkor van hatása, ha éjfél 12 óra és hajnali 3 óra közt csináljuk.
Ezt a neten olvastam, már nem tudom milyen téma alatt. Szerintetek baromság, vagy régi babona?
Valaki tud erről?
Légyszi komolyan válaszoljatok!
L
devárjál. gyakorlatban is meg lehet csinálni. miért ne lehetne? semmi akadálya.
más kérdés hogy értelme sincs több.:D döglöttlónaka f*szát is megeheted kihányhatod és rajzolhatsz vele szmájlikat a szerelmed nevével, meg szivecskéket, attól még...
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:30
attól még...folytasd, na mi van megfogott az átok?XD
:D attól még nem fog viszont szeretni, de azthittem egyértelmű:D
drágám ha te lennél az első aki átkokkal rémísztget bodlog ember lennék... jha várjcsak.. így is az vagyok, legalábbis az pont nem zavar ha elátkoznak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!