Igaz, ha látok egy döglött macskát ezt kell csinálni? Bővebben lent!
Szóval, ha látok egy döglött macskát az út közepén kivasalva, akkor 3 méterre kell vonszolni, a véréből a sátán pentákulumát kell rajzolni az úttest burkolatára a jel alá pedig annak a nevét írni szintén vérrel, akinek rosszat akarunk, de a név össze legyen kötve a jellel. Az egész műveletnek akkor van hatása, ha éjfél 12 óra és hajnali 3 óra közt csináljuk.
Ezt a neten olvastam, már nem tudom milyen téma alatt. Szerintetek baromság, vagy régi babona?
Valaki tud erről?
Légyszi komolyan válaszoljatok!
L
És 12 óra és hajnali 3 között elkezdesz keresni egy szerencsétlen halott macskát, vagy elütsz egyet magadnak??
Ne higgy el minden vackot amit a neten olvasol!
HA, ismétlem HA létezne olyan, hogy átok, akkor az visszaszállna rád. De nem létezik, így felesleges szerencsétlen halott macskákat vonszolásznod. Ezen kívül ha valakinek rosszat akarsz, az azt jelenti, hogy te sem vagy jobb nála, így én inkább önvizsgálatot tartanék, akár éjfél és hajnali 3 között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!