Igaz, ha látok egy döglött macskát ezt kell csinálni? Bővebben lent!
Szóval, ha látok egy döglött macskát az út közepén kivasalva, akkor 3 méterre kell vonszolni, a véréből a sátán pentákulumát kell rajzolni az úttest burkolatára a jel alá pedig annak a nevét írni szintén vérrel, akinek rosszat akarunk, de a név össze legyen kötve a jellel. Az egész műveletnek akkor van hatása, ha éjfél 12 óra és hajnali 3 óra közt csináljuk.
Ezt a neten olvastam, már nem tudom milyen téma alatt. Szerintetek baromság, vagy régi babona?
Valaki tud erről?
Légyszi komolyan válaszoljatok!
L
majka vagy nem majka, egyébként igaza van... én se biztos hogy elkezdenék hajnali háromkor macskavérrel művészkedni, mert a következő művészet az lesz ha engem rajzolnak körbe:D
egyébként a macskát illik levinni az útról ha van hozzá gusztusod (hátha rajzolni a vérével van, akkor levinni is) mert szegény ott trancsírozódik egésznap, milyen már neki... de ne rajzolj.
Az ellenséged nevét nem kell felírni sehova, oda kell menni és pofánb*szni, azabiztos:D
Én friss macska tetemre gondolok, nem palacsinta állapotúra.-)
Ha igen ki van vasalva, keresni kell egy jobb állapotban lévő tetemet.
OFF
Jaj ez az i.ióta saten mindenhol ott van sajnos nem lehet kikerülni. Nagyon nagyra vagy magaddal, csak azt nem tudom, miért...
ON(?) :D
Egyébként én nem nagyon csinálnám meg ezt mert lehet hogy elkapsz valamit a macskától, de elméletileg meg lehet csinálni...
Rosszul írták a neten!Nem el,hanem fel kell csinálni.És akkor az ellenséged sok macskát fog fialni.
komoly!
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:10
Ha elméletileg meg lehet csináálni, akkor gyakorlatilag csináljuk együtt.D
Tehát akkor még is igaz a babona?
leírják 15-en, hogy hülyeség, meg leírja 1 ember, hogy elméletben meg lehet csinálni. erre kinek hiszel? :DDDD
asszem, itt lenne az ideje egy második felvilágosodásnak... az elsőnél a boszorkányok nem léteztek többé, most az ufókon a sor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!