Újévkor végzel mágikus, okkult szertartást?
Na hát hiteles információt fekete mágiáról pedig én nem tudok bevallom, szerintem nehéz is lenne találni.
Valóban én csak pletykákat hallok erről de én nem is feltétlen most a már felesleges billiárdokról beszélek, hanem arról is hogy bizonyos emberek hogy lesznek sikeresek.
Én abszolút el tudom hinni hogy ebben már van fekete mágia, mindenféle beavatások és rituálék, erre mondtam hogy bárcsak engem is megtalálnának ezzel.
Nem olyan nehéz azt találni. Ha valaki ért a mágiához valamennyire, az ért a fekete mágiához is. Nem azért nem csinálja, mert nem tudja hogy kell, hanem elvből, meg a saját érdekében.
A mágiában, azon a ponton, amikor már el képes vagy akkora sikert, és vagyont összehozni, amiért megérné mágiát tanulni, már nem fog érdekelni sem a siker, se a vagyon különösebben.
A sikeres emberek hétköznapi dolgok kedvező együttállásának köszönhetik amit elérnek. Persze ez attól is függ, kiről van szó, és miféle sikert akar. Sikeres még olyan ember is lehet, aki tisztességes eszközökkel szerzi meg. A pofátlanul nagy sikerhez kell leadni egy kicsit a lelkiismeretből, és önérzetből.
Metionin, ez nem is annyira babona/puszta szokás szerintem. A zsályaolaj antbakteriális, a szellőztetés pedig a pangó, párás levegőt hűvösre cseréli.
Ennek még lehet is némi valós hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!