Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Újévkor végzel mágikus,...

Újévkor végzel mágikus, okkult szertartást?

Figyelt kérdés
Erősíti ez az ünnep a mágikus rituálékat?
jan. 1. 14:40
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nem. Kerülöm a negatív embereket, az év úgyis behangolja magát, a sorsot pedig nem lehet elkerülni.
jan. 1. 17:47
 12/28 anonim ***** válasza:
Csak megnézem az újévi tanácsokat.
jan. 1. 17:48
 13/28 anonim ***** válasza:

Na hát hiteles információt fekete mágiáról pedig én nem tudok bevallom, szerintem nehéz is lenne találni.

Valóban én csak pletykákat hallok erről de én nem is feltétlen most a már felesleges billiárdokról beszélek, hanem arról is hogy bizonyos emberek hogy lesznek sikeresek.

Én abszolút el tudom hinni hogy ebben már van fekete mágia, mindenféle beavatások és rituálék, erre mondtam hogy bárcsak engem is megtalálnának ezzel.

jan. 1. 18:22
 14/28 anonim ***** válasza:
Igen. Pénzmágiát próbálok lencselevessel előidézni.
jan. 1. 18:31
 15/28 Grimfox ***** válasza:
45%

Nem olyan nehéz azt találni. Ha valaki ért a mágiához valamennyire, az ért a fekete mágiához is. Nem azért nem csinálja, mert nem tudja hogy kell, hanem elvből, meg a saját érdekében.

A mágiában, azon a ponton, amikor már el képes vagy akkora sikert, és vagyont összehozni, amiért megérné mágiát tanulni, már nem fog érdekelni sem a siker, se a vagyon különösebben.

A sikeres emberek hétköznapi dolgok kedvező együttállásának köszönhetik amit elérnek. Persze ez attól is függ, kiről van szó, és miféle sikert akar. Sikeres még olyan ember is lehet, aki tisztességes eszközökkel szerzi meg. A pofátlanul nagy sikerhez kell leadni egy kicsit a lelkiismeretből, és önérzetből.

jan. 1. 19:10
 16/28 Metionin ***** válasza:
Inkább hagyomány de minden újévkor zsályát égetünk és kinyitunk minden ajtót és ablakot. Kb. annyira okkult, mint pl. lencsét enni vagy elfújni a születésnapi gyertyát. Hajdanán nagyanyám és apám is csinálta, azt mondták, hogy "kihajtja a betegséget".
jan. 1. 20:49
 17/28 Grimfox ***** válasza:

Metionin, ez nem is annyira babona/puszta szokás szerintem. A zsályaolaj antbakteriális, a szellőztetés pedig a pangó, párás levegőt hűvösre cseréli.

Ennek még lehet is némi valós hatása.

jan. 1. 20:55
 18/28 Metionin ***** válasza:
#17. Apám szerint anno az öreglány bőszen zsályázott akkor is, amikor valamelyikük beteg volt. Amolyan falusi füvesnéni volt a mama, bizonyára tudta az egyes növények gyógyhatásait de azért elég "pogány" is volt. Sokszor emlegette, hogy a zsálya a szegény ember tömjénje, mert az ott termett mindenhol, a tömjént meg venni kellett.
jan. 1. 21:10
 19/28 Grimfox ***** válasza:
100%
Vicc az, hogy nekem is van tömjénem, de javarészt orvosi zsályát használok füstölésre, mert az terem a kertemben, a tömjént meg rendelnem kell:D Nagymamád elég okos asszony lehetett. A füvesasszonyok meg mindig is "pogányok" voltak, még akkor is, ha amúgy templomba járó keresztényként éltek.
jan. 1. 21:17
 20/28 Metionin ***** válasza:
Dettó, igaz most panelban lakunk de ha elmegyünk túrázni, általában egy nagy szatyor zsályával jövök vissza. A jó tömjén meg drága is meg vagy rendelni kell vagy kivárni az alkalmat, hogy eljussak olyan helyre ahol kapni. A mama idejében meg még macerásabb lehetett beszerezni. Sokat tanulhatunk az ilyen néniktől csak már nagyon kevesen vannak, ha vannak.
jan. 1. 21:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!