Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Újévkor végzel mágikus,...

Újévkor végzel mágikus, okkult szertartást?

Figyelt kérdés
Erősíti ez az ünnep a mágikus rituálékat?
jan. 1. 14:40
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
12 szavazat
1 2 3
 1/28 Grimfox ***** válasza:
38%
A dátum maga nem csinál semmit. Aki tudja mi az az egregor, és tud vele mit kezdeni, az profitálhat belőle, de valószínű, hogy nem sokan nyúlnak ebbe bele.
jan. 1. 14:58
 2/28 anonim ***** válasza:
20%

Én szívesen végeznék, ha valaki beavatna vmi fekete mágiába amivel előrébb jutok...

ha már másnak szabad nekem is legyen az

jan. 1. 14:59
 3/28 Grimfox ***** válasza:
44%
Másnak sem szabad.
jan. 1. 15:26
 4/28 anonim ***** válasza:

Mégis csinálják és a javak náluk vannak

És bajuk sem lesz

jan. 1. 15:45
 5/28 Grimfox ***** válasza:
38%
Ki az, aki csinálja, és javakat gyűjt általa, és honnan tudod, hogy nem lesz tőle baja?
jan. 1. 15:49
 6/28 anonim ***** válasza:

Szerintem mindeki tudja hogy mi folyik a világban név nélkül...

és élnek és nem “égnek a pokolban” úgyhogy bajuk nem lesz belőle

jan. 1. 16:22
 7/28 Grimfox ***** válasza:
37%

Mert életükben nem lehet belőle bajuk, ha mondjuk nem létezne pokol, ahol éghetnének a bűneikért...

És nem, nem tudja mindenki, mi folyik a világban. Én például egy sikers fekete mágusról sem tudok, aki bizonyíthatóan így lett gazdag, és nem csak feltételezés az egész, miközben teljesen hétköznapi, bár aljas, és lelketlen módszereket használt. Mert olyat viszont rengeteget tudok.

jan. 1. 16:28
 8/28 anonim ***** válasza:
Hát hogyha az annak számít, hogy nyugtával dícsérem a napot, akkor igen..
jan. 1. 16:29
 9/28 anonim ***** válasza:
20%

Kb a sentinel szigeten kell élni ahhoz hogy ne halljon valaki arról hogy háttérhatalom, illumimati, stb...

csak napi 3-4 cikk születik arról hogy melyik milliárdos, rapper, stb hogy adta el a lelkét..

de ha pl egybillió Ft lesz a vagyonod úgy hogy közben egy segghulye gnóm vagy mint lölö, az nem ér fel a feketemágiával?

Az meg hogy csak a következő életükben lesz majd ebből gond, kit izgat?

Engem sem érdekelne ha majd akkor bűnhődnék meg

Erre írtam hogy én aztán szívesen részt vennék bármilyen rituálén a kényelemért

jan. 1. 16:42
 10/28 Grimfox ***** válasza:
66%

Oké. Én hiteles információról beszélek, nem pletykákról.

Ahhoz, hogy olyan gazdag legyél, mint Mészáros, nem kell fekete mágia. Csak hosszú nyelv, és a gerinc teljes hiánya. Meg egy-két jó ismerős.

Ahhoz, hogy olyan gazdag legyél, mint mondjuk a Rockefellerek, ez persze nem elég. De ők 2-300 éve kezdték a vagyongyűjtést, és sok generáción át halmozták. Azt, hogy hogyan kezdték, lásd fentebb.

jan. 1. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!