Újévkor végzel mágikus, okkult szertartást?
Én szívesen végeznék, ha valaki beavatna vmi fekete mágiába amivel előrébb jutok...
ha már másnak szabad nekem is legyen az
Mégis csinálják és a javak náluk vannak
És bajuk sem lesz
Szerintem mindeki tudja hogy mi folyik a világban név nélkül...
és élnek és nem “égnek a pokolban” úgyhogy bajuk nem lesz belőle
Mert életükben nem lehet belőle bajuk, ha mondjuk nem létezne pokol, ahol éghetnének a bűneikért...
És nem, nem tudja mindenki, mi folyik a világban. Én például egy sikers fekete mágusról sem tudok, aki bizonyíthatóan így lett gazdag, és nem csak feltételezés az egész, miközben teljesen hétköznapi, bár aljas, és lelketlen módszereket használt. Mert olyat viszont rengeteget tudok.
Kb a sentinel szigeten kell élni ahhoz hogy ne halljon valaki arról hogy háttérhatalom, illumimati, stb...
csak napi 3-4 cikk születik arról hogy melyik milliárdos, rapper, stb hogy adta el a lelkét..
de ha pl egybillió Ft lesz a vagyonod úgy hogy közben egy segghulye gnóm vagy mint lölö, az nem ér fel a feketemágiával?
Az meg hogy csak a következő életükben lesz majd ebből gond, kit izgat?
Engem sem érdekelne ha majd akkor bűnhődnék meg
Erre írtam hogy én aztán szívesen részt vennék bármilyen rituálén a kényelemért
Oké. Én hiteles információról beszélek, nem pletykákról.
Ahhoz, hogy olyan gazdag legyél, mint Mészáros, nem kell fekete mágia. Csak hosszú nyelv, és a gerinc teljes hiánya. Meg egy-két jó ismerős.
Ahhoz, hogy olyan gazdag legyél, mint mondjuk a Rockefellerek, ez persze nem elég. De ők 2-300 éve kezdték a vagyongyűjtést, és sok generáción át halmozták. Azt, hogy hogyan kezdték, lásd fentebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!