Miért rajzolnak keresztet minden kisded születésekor a homlokára, vagyis a harmadik szemére? Igaz, hogy ezzel a szertartással "bezárják" az ember gyermekének eredendő mágikus erejét? Mitől félnek a világ urai?
Igen én is úgy hallottam,hogy az egy pecsét,amivel az anyagi létbe húzzák a harmadik szemet és a tobozmirigyet,ezzel a szertartással a mágikus képességeket és a forrással való közvetlen kapcsolatot zárják le....vannak előnyei egyébként,mert rengeteg bari van a világon akiknek kell ez a fajta Luciferi vezetés és a merevebb határokba belefolyva egy racionálisabb életre készít fel,nem mindenki kész az önálló gondolkodásra...nézd meg a mostani spirituális angyalkaváró csoportokat,akik az ufóktól várják a megváltást...a keresztények ugyanezt csinálják,csak egy nagyobb entitásra hárítják a felelősséget...a saját sorsteremtő képesség hiányában...mindkettő kiszolgáltatott,de még mindig jobb a sátánista katolicizmus mint az előbbi én azt mondom..
viszont mindenképp van egy teljes feloldó fénykeresztség is amin átesik az aki felébredt és elindult az úton,ez szigorúan az Őrzőkön keresztül a magasabb tudatra váltás érdekében....de te döntöd el,a belső látása ettől még meglehet,de szerintem is felesleges...
Nem kereszteled meg és kész.
Vagy reformatusnak. Mondjuk én tízen évesen keresztelkedtem de kereszt a homlokom nem volt.
Gondolom katolikus szokás.
sokakat ismerek akik egyáltalán nem keresztelték meg a gyermeiket.
amúgy érdekes h akik meg vannak keresztelve azok a gyerekek sokkal hisztisebbek, gőgösebbek, erőszakosabbak, kiabálósabbak és figyelem vizketettségeik vannak stb.
akik nincsenek megkeresztelve azok sokkal nyugodtabbak és kiegyensúlyozottabbak, még kreatívabbak is.
de ez csak az én tapasztalatom.
de amúgy: én meg voltam keresztelve gyerekként s nagyon nyugtalan voltam. köröm rágás, orrtúrás, haj s szempilla kitépések, önkínzások, menstruációs erős fájdalmak.
de amint levetettem a keresztény megkeresztelést ( meg voltam keresztelvr, de nem voltam vallásos stb.)
szóval amint egy rituális beavatással levetettem a megkereszteltetést egyáltalán nem fáj a menstruáció, egyáltalán nem érzek semmijen fájdalmat. elmúltak a szorongásaim s a kóros cselekedeteim. pedig nem hittem h a keresztelés feloldása változásokat okoz. az elején rémálmaim voltak, de azóta csak szépek vannak.
de ez is csak az én tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!