Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan vonzzak be nagyobb...

Hogyan vonzzak be nagyobb anyagi biztonságot, vagy jólétet magam köré, ha a környezetemben (főleg a rokonok) folyton szegénységre próbálnak programozni?

Figyelt kérdés
Főleg a rokonság olyan, hogy megveszik, amire szükségük van, de ha ugyanezt én teszem, az már felelőtlen pénz szórás. Apám például emelt hangon beszél velem, ha csak azt említem meg, hogy a boltban voltam élelmet vásárolni, és néha úgy beszél velem, mintha nem tudnék gondolkodni, a pénz költése pedig bűn volna, nekem pedig nagyon jó mindenből a létminimum létminimuma is, nem kell nagyzolni, és flancolni, és gyakran mondja hogy "nem vagy te Krőzus" - emelt hangon, és sokszor már a gyomrom is összeugrik. Tudom, hogy nem túl felnőttes dolog másokra mutogatni, de hogyan vonzzunk be bármit is az életünkbe, ha a közvetlen környezetünk folyton azt szalykózza belénk, hogy "márpedig nekünk nem kell flancolni! Már megint vásároltál??? Mit? És mennyibe került?? Nem kell neked annyit enni, meg a drága dolgokat venned! (pl. avokádót, olíva olajat - cukorbeteg lévén), mert az mind drága dolog. Kihagytad a vacsorát? Nagyon jó. Fogyni is így lehet. Nem kell neked költekezni. Szóval egy ilyen környezetben hogyan manifesztáljak bármit is?

dec. 12. 11:03
1 2 3
 11/24 Metionin ***** válasza:
#8. és téged mi akadályoz meg abban, hogy ilyenkor közöld vele hogy semmi köze hozzá és rátedd a telefont? Minek látogatod? Az első pénztárcában turkálás után hagyd ott a p1csába. Bírom hogy más pénztárcájával mennyire el van foglalva, miért nem foglalkozik a saját pénzügyeivel ennyit, lehet akkor jobban élne.
dec. 12. 16:12
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

Sehogy nem tudod bevonzani

Ez az emberi sors része hogy gazdag vagy e vagy szegény

Nekem lenne elvileg lehetőségem gazdagnak lenni de a rossz karmám megakadályoz ebben....

Ez ellen nem lehet mit tenni

dec. 12. 17:02
 13/24 anonim ***** válasza:

Már bocsánat, de felnőtt egyedül élő (vagy párban? mindegy) emberként, minek pofázik bele az életedbe?

Kicsit túlzásba viszi a kontrollt...

dec. 12. 19:36
 14/24 anonim ***** válasza:

"Egyedül élek már évek óta, de valahányszor beszélgetek pl. apámmal, mindig rákérdez mindenre, hogy "Már megint vásároltál és szórod a pénzt? Minek annyit vásárolni? Majd utána jön a szokásos "és mennyibe került?" kérdés"

Szerintem érdemes lenne meghúznod a saját határaidat ilyen téren is.

Ha megélsz a saját keresetedből, nem támaszkodsz anyagilag a szüleidre, akkor nem tartozol sem beszámolási, sem elszámolási "kötelezettséggel" Apukád felé.

dec. 12. 20:26
 15/24 anonim ***** válasza:

A Vonzás Törvénye csak azt adja meg ami mögött van "érzelem"

Programozhatod:

"Van x Ft om"

Ha nem érzed jól magad tőle, az x Ft soha nem fog megjönni. Programozhatod évezredekig, soha nem jön meg.

Mindig a jelenben élj, mintha múlt és a jövő nem létezne.

Ha most érzed, hogy megvan és boldog vagy tőle, a Vonzás Törvénye megadja.

Ha mondogatsz magadnak valamit, de nincs benne jó érzés, nem jön létre a Vonzás. Itt buknak el sokan..

dec. 15. 18:54
 16/24 anonim ***** válasza:
Mondhatod olyannak aki a fejében él és nem is tud az érzelmeihez kapcsolódni, ha meg kapcsolódik, olyan hogy merő fájdalom.
dec. 15. 19:25
 17/24 anonim válasza:

1) Az a te magánügyed, hogy mire költöd a pénzed, másnak nincs köze hozzá. Ebben az esetben vagy ne mondj nekik semmit, hogy mire költöttél, vagy inkább kerüld a kontaktust velük. Pl. én is kerülöm azon emberek társaságát akik folyton a zsebemben matatnak. Semmi közük hozzá, a pénzügyeim csak rám tartoznak.

2) Ezt a “Vonzás Törvénye” dolgot szerintem felejtsd el, mert ez is ilyen tipikus spirituális baromság, ami csak annak használ, akinek a könyvét / kurzusát megvetted. Az jó dolog, ha van egy kitűzött célod, de pusztán azzal, hogy azt akarod manifesztálni, sehova sem fogsz jutni. Készíts tervet, tanulj olyan dolgokat, amelyek előre visznek, és előbb-utóbb eljutsz a célig; a spiri hülyeségeket meg hagyd a fenébe.

dec. 15. 19:32
 18/24 anonim ***** válasza:
#17 azoknak mégis jó, akikre nemigen hatnak az érvek, de egy kis bizakodást már ennyi is önthet beléjük.
dec. 16. 06:32
 19/24 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz előre ünnepelni valamit amiről tudom hogy még nincs a jelenben. A legnehezebb az benne, hogy olyankor azt érzem, hogy a bolondot játszom. Megtanultam hogy az életben soha semmire nincs garancia. Volt már rá példa, hogy olyannyira biztosra vettem valamit, hogy vártam mint a Messiást, a vége pedig csalódás lett.
dec. 18. 08:10
 20/24 anonim ***** válasza:

Oké, akkor ne képzeld el. De hiszel benne eléggé?

A benned lappangó félelmekkel, mint akadályokkal hogyan állsz?

Szerintem ezek fontosabb kérdések annál, mintsem hogy megerőszakold magad.

dec. 18. 14:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!