Hogyan vonzzak be nagyobb anyagi biztonságot, vagy jólétet magam köré, ha a környezetemben (főleg a rokonok) folyton szegénységre próbálnak programozni?
Sehogy nem tudod bevonzani
Ez az emberi sors része hogy gazdag vagy e vagy szegény
Nekem lenne elvileg lehetőségem gazdagnak lenni de a rossz karmám megakadályoz ebben....
Ez ellen nem lehet mit tenni
Már bocsánat, de felnőtt egyedül élő (vagy párban? mindegy) emberként, minek pofázik bele az életedbe?
Kicsit túlzásba viszi a kontrollt...
"Egyedül élek már évek óta, de valahányszor beszélgetek pl. apámmal, mindig rákérdez mindenre, hogy "Már megint vásároltál és szórod a pénzt? Minek annyit vásárolni? Majd utána jön a szokásos "és mennyibe került?" kérdés"
Szerintem érdemes lenne meghúznod a saját határaidat ilyen téren is.
Ha megélsz a saját keresetedből, nem támaszkodsz anyagilag a szüleidre, akkor nem tartozol sem beszámolási, sem elszámolási "kötelezettséggel" Apukád felé.
A Vonzás Törvénye csak azt adja meg ami mögött van "érzelem"
Programozhatod:
"Van x Ft om"
Ha nem érzed jól magad tőle, az x Ft soha nem fog megjönni. Programozhatod évezredekig, soha nem jön meg.
Mindig a jelenben élj, mintha múlt és a jövő nem létezne.
Ha most érzed, hogy megvan és boldog vagy tőle, a Vonzás Törvénye megadja.
Ha mondogatsz magadnak valamit, de nincs benne jó érzés, nem jön létre a Vonzás. Itt buknak el sokan..
1) Az a te magánügyed, hogy mire költöd a pénzed, másnak nincs köze hozzá. Ebben az esetben vagy ne mondj nekik semmit, hogy mire költöttél, vagy inkább kerüld a kontaktust velük. Pl. én is kerülöm azon emberek társaságát akik folyton a zsebemben matatnak. Semmi közük hozzá, a pénzügyeim csak rám tartoznak.
2) Ezt a “Vonzás Törvénye” dolgot szerintem felejtsd el, mert ez is ilyen tipikus spirituális baromság, ami csak annak használ, akinek a könyvét / kurzusát megvetted. Az jó dolog, ha van egy kitűzött célod, de pusztán azzal, hogy azt akarod manifesztálni, sehova sem fogsz jutni. Készíts tervet, tanulj olyan dolgokat, amelyek előre visznek, és előbb-utóbb eljutsz a célig; a spiri hülyeségeket meg hagyd a fenébe.
Oké, akkor ne képzeld el. De hiszel benne eléggé?
A benned lappangó félelmekkel, mint akadályokkal hogyan állsz?
Szerintem ezek fontosabb kérdések annál, mintsem hogy megerőszakold magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!