Hogy lehet valakit megátkozni?
Ülj le, próbálj lehunyt szemmel elcsendesedni, és gondoltban kívánd a legjobbakat annak aki ártott neked, érezd hogy megbocsájtasz, és megköszönöd azt hogy levett valamennyi karmát rólad.
ééééss ennyi.
A Mindentudó nem tudja.
1-esnek igaza van. Bízd az Istenre.
"Alázzátok meg tehát magatokat Isten hatalmas keze alatt, hogy felmagasztaljon titeket annak idején. Minden gondotokat őreá vessétek, mert neki gondja van rátok Legyetek józanok, vigyázzatok, mert ellenségetek, az ördög mint ordító oroszlán jár szerte, keresve, kit nyeljen el: álljatok ellene a hitben szilárdan, tudván, hogy ugyanazok a szenvedések telnek be testvéreiteken e világban."
(Péter első levele 5: 6-9)
Ha rám hallgatsz, akkor sehogy nem lehet, fizikai képtelenség.
Csak egy példa, itt a gyakorin is összefutottam Magyarország legaljával, akik szórják rám az átkot és akkor mi van? Jót nevettünk, az van.
Aki ilyenekben hisz, az ő problémája.
Legjobb az volt, amikor egyik zavaros elkezdi írni nekem, hogy foglalkozzak inkább a kábítószeres gyerekemmel (mert ő valami ilyen zagyvaságot vélt látni, az őrült fejében belül).
Az hitte, valamit eltalál és én majd jól megrettenek.
Ebből is csak a szánakozó nevetés lett, persze.
Szervizes, ne írkálj nekem levelet, nem olvasom a baromságaidat, meg se nyitom.
Ne kelljen megátkoztatnalak.....:D
7. Pontosan megírtam, hogy a privát üzenet a téma szemetelésének elkerülését szolgálja.
Másik indoka, amiket írtál, zagyvaságokat, csak arra reagáltam.
Erre te azért is ideszemetelsz, egy másik témába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!