Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Megátkoznátok? Köszi.

Megátkoznátok? Köszi.

Figyelt kérdés

Körbejártam a Földet: nem lapos.

Szakszerűen felkészültem az összes régi/új démonból/entitásból - megidéztem őket éjfélkor: senki sem jött.

Egy pentagramban alszom hónapok óta: még tudok posztolni.

Most azt szeretném kérni, hogy egyhangúlag átkozzatok el és majd beszámolok, ha túlélem.

2022. ápr. 11. 19:16
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
71%

Ez nem így működdik.

1: Démmobokból és entitásokból akárhogy felkészülhetsz, attól még nem fog neked megjelenni. (Vagy lehet hogy rosszul próbáltál velük kapcsolatba lépni, nem fognak egyből láthatóan megjelenni előtted, hogy heló, itt vagyok, inkább gyertyán, tarot-on, ingán keresztül próbáld.

2. A pentagramban alvás nem tudom honnan jött, de leírnád mi kéne veled történjen?

3. Nem tudunk elátkozni. Az átokhoz düh kell, és sokk hatásosabb ha ismerjük az adott személyt, de minimum egy teljes név jó lenne. Ráadásul a közhiedelemmel ellentétben nem az átkozás a hobbink, egy igazán erős átkot kivetni nagyon nehéz.

2022. ápr. 11. 19:24
 2/53 anonim ***** válasza:
75%

*

Démonokból

Sokkal

2022. ápr. 11. 19:25
 3/53 A kérdező kommentje:

Simán felidegesitelek titeket, hiszen Loki vagyok. Elegendő sokkhatás az, ha trollvadászként állok hozzá az Ezotéria rovat közösségéhez és emberi méltóságotokban alázlak meg titeket?

Mondjuk fura egy motiváció, azért valljuk be. De megy nekem ez simán, ide is trollvadászkodni járok. Néha.

2022. ápr. 11. 19:33
 4/53 anonim ***** válasza:
100%
Az volt a baj, hogy pentagramban alszol. Az védett meg a gonosz entitásoktól.
2022. ápr. 11. 19:33
 5/53 anonim ***** válasza:
98%

üldözzön tégedet meztelenül a Varga Irénke!

:D

2022. ápr. 11. 19:34
 6/53 A kérdező kommentje:
azért legyen egy biztonsági kulcsszó, mint a BDSM-nél. Legyen ez a szó a "Hakapeszi" és vége az idegesitésnek. Ha eléggé felhúzok mindenkit csak megy ez az átkozódás, nem?
2022. ápr. 11. 19:35
 7/53 A kérdező kommentje:
Apa, kezdődik! :oD
2022. ápr. 11. 19:35
 8/53 anonim ***** válasza:
Ez olyan izgalmas.
2022. ápr. 11. 19:37
 9/53 A kérdező kommentje:
silver_girl! Nagyon kártékony az, amit a "Tini párkapcsolatok"-altopikban művelsz.
2022. ápr. 11. 19:39
 10/53 A kérdező kommentje:
#5 ez fájt
2022. ápr. 11. 19:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!