Létezik olyan hogy megátkoznak valakit? És ha igen, , akkor azt hogyan csinálják vagy hol? és milyen átkot küldenek rá?
Figyelj, mint szkeptikus mondom neked, nekem a dédanyám mesélte, hogy az ő anyját egyszer "megátkozta" egy cigányasszony, mivel egyszer télen nem volt neki hajlandó adni élelmet vagy tűzifát, mert már neki is alig volt. Egy dédszülői anekdota lévén, hiheted, hogy elég homályos a sztori, de az átok dióhájban az volt, hogy a család összes női leszármazottja rossz párkapcsolatra leljen.
Végül is, elég szép számmal mentek már szét ezen az ágon a tág családunk lányai, de hogy ez most tényleg átok, vagy csak egyszerűen szépen tartják a magyarországi statisztikát-amely elvileg több, mint 50%-os válási arányú-, azt mindenki döntse el maga. (Én erősen az utóbbira hajlanék.)
Nem akarom adni a lovat sehova, ellenkezőleg, arra buzdítok inkább, hogy mindenki először az észérvekbe próbáljon kapaszkodni, nem pedig egyből a természetfeletti dolgokkal magyarázni a történteket, mert az a legegyszerűbb.
Még érdekességként elmondom, hogy a Biblia szerint létezik átok, ezért figyelmeztet többször is arra, higy szavainknak súlya van s ezért vigyázzunk azzal, hogy mit kívánunk.
Nem gondolom, hogy bármi bekövetkezne, csak mert ismételgetem, mert ilyen alapon már nagyon gazdag lennék, mindenesetre tényleg nem szoktam csak úgy kötetlenül rossz kívánságokat szórni másra.
Kövezzetek meg, de én már konkrétan átkoztam két-három embert. Azok közül mindegyik rövid időn belül megbetegedett. Lehet puszta véletlen, nem tudom.
Egyszer gondoltam, hogy kipróbálom úgy az elmém erejét, hogy egyből látom az eredményét. Volt olyan, hogy csak szimplán koncentráltam, hogy valaki sírja el magát és miután ezt én "kitaláltam", azt követően pár perc múlva az illető elsírta magát. Meg is bántam egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!