Ezt hogyan csinálják?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=-Ft0RjJmTSo
van ez a videó,és egyszerüen FOGALMAM sincs,hogy hogyan képesek ilyet csinálni...
valami elképesztó...
2011. jún. 25. 18:40
1/7 anonim válasza:
Nagyon jó trükk, engem is érdekelne hogyan csinálhatják...
2/7 anonim válasza:
Ha tudnánk hogy csinálják, már nem is lenne érdekes.
4/7 anonim válasza:
Kiváncsi vagyok,várom az ötletet,láttam már ezt a videot
6/7 anonim válasza:
EZ engem is érdekelne,már láttam hasonló videókat és elképzelni se tudomO_O:DD
7/7 Jaewy válasza:
Hmmm. Érdekes. :) = Az eleje valóban fura, mert nem értem ennyi idő alatt hogyan bújik teljesen más szabású ruhában, viszont a videó végén már csak ugyanolyan ruha volt rajtuk, tehát valójában csak a színe változik, és ez sok mindennel megmagyarázható. Régen ez a trükk elbukott, mert rájöttek hogy a ruha anyaga, más anyagok által szín változásra képes (kémia-indikátorok, stb.) Tehát nem csoda, na de ezt én sem értem hogy a ruha szabását hogy tudták megváltoztatni.
Üdv. Jaewy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!