Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Megátkoznátok? Köszi.

Megátkoznátok? Köszi.

Figyelt kérdés

Körbejártam a Földet: nem lapos.

Szakszerűen felkészültem az összes régi/új démonból/entitásból - megidéztem őket éjfélkor: senki sem jött.

Egy pentagramban alszom hónapok óta: még tudok posztolni.

Most azt szeretném kérni, hogy egyhangúlag átkozzatok el és majd beszámolok, ha túlélem.

2022. ápr. 11. 19:16
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
19%

Végigolvasva a kérdést és a szebbnél szebb kommenteket, kijelenthetem, hogy már rég nevettem ilyen jót.

Ezért azt kívánom a kedves kérdezőnek, hogy éljen örökké!

(Így még sokan fognak rajta nevetni...):,D

2022. ápr. 11. 22:31
 42/53 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a szintetikus drogokról válts át fűre, kevésbé káros.
2022. ápr. 11. 22:51
 43/53 anonim ***** válasza:
60%
Boldogok a tudatlanok.
2022. ápr. 12. 00:26
 44/53 anonim ***** válasza:
60%
Nem volt könnyű, de kicsaptam rá ❤️💪
2022. ápr. 12. 01:22
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
Isten adjon jó szerencsét, boldogságod, egészséget, minden jót amit szeretnél, vagy nem szeretnél ;)
2022. ápr. 12. 18:26
 46/53 Tudi333 ***** válasza:
100%
Küldj magadról egy képet! Nézzük meg mi sül ki belőle!
2022. ápr. 12. 22:26
 47/53 Tudi333 ***** válasza:
Én tényleg nagyon szívesen megáltkozlak! Mindig kiváncsi voltam ilyesmire, de önként jelentkezőt még nem találtam. 20-30 közötti, barna hajú férfi vagy. Kék szemek. Ha rémálmaid lesznek, majd keress meg! Utána nézzük a többit! Csak jobb igy ha van visszajelzés is, hogy mi történik. ;)
2022. ápr. 12. 22:32
 48/53 A kérdező kommentje:

"Hakapeszi"!

Vártam, de semmi. Az ágy lábába sem rúgtam bele. Egy poharat sem ejtettem el. Rémálmok se, kutyaürülékbe lépés se, 6G-vel felülről érkező zongora se.

Lezárásként annyit csak, hogy Tudi333 duplán alulteljesített a próbálkozók közül. Ha ilyennel akartok kísérletezni, akkor kövessétek a horoszkópos metodológiát, ahol teljesen általános dolgok vannak elnagyoltan felrajzolva minél homályosabban, hogy a tévedés kevéssé legyen kínos. Esetünkben a barna hajú kék szemű az legyen barna hajú barna szemű, mert gyakoribb – általánosabb..

Nem helyes ilyen komolyan venni magatokat. A terület, amit magatokénak éreztek, nem több egy bugyuta hobbinál, mint a hagyományőrzők, sneakerhead-ek, vagy a bbw-fétisiszták.

Elnézést, ha valakinek a lelkébe tiportam. Silver_girl természetesen egy tini, örökké az is marad már.

Jómagam egy kónya sárma vagyok.

2022. ápr. 14. 11:36
 49/53 A kérdező kommentje:

Még annyit vol.2!

Senkit sem minősítettem le. Hiszen ezt a kísérletet én kezdeményeztem, etikátlan lett volna. Egy db. zöld pipát osztottam csak ki.

Ami azt jelenti, hogy a közösség egymást nyírja. Ép eszű ember nem keveredik az ezotéria kategóriába, szóval egymással vagytok ilyen szupercukkerek.

Általában azokkal a véleményvezérekkel, akik ki mernek állni felhasználónévvel.

Azokkal az anonim gyáva nyulakkal meg nincs is mit kezdeni, akik olyanokat böfögnek fel, hogy „boldogok a tudatlanok”. Ez a poén, már több mint 2000 éve sem ült:

Meg aztán ügye.. „Boldogok, kik háborúságot szenvednek az igazságért, mert övék a csillámpóni/utolsó süti/pöttyös labda..

2022. ápr. 14. 12:06
 50/53 anonim ***** válasza:
Csillámpóniiiiiii
2022. ápr. 14. 12:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!