Szerintetek az igaz, hogy a romák ha megátkoznak, az az átok teljesül?
Figyelt kérdés
Több barátomtól hallottam hogy ha egy roma átkot küld rád,biztosan valóra válik. Van valóságalapja, vagy ez egyfajta néphiedelem?2017. ápr. 23. 15:41
1/7 thoomas26 válasza:
Átkozni valószínűleg jobban tudnak egyesek, de a hatása minden esetben a célszemély tudatállapotán múlik. Ha megijedsz tőle, ha elhiszed, hogy az átok hat, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy úgy is lesz. S ezt a félelmet tudják egyesek jobban, erőteljesebben beleültetni az emberbe. Ha ezen túl tudsz lépni, akkor teljesen mindegy ki átkoz meg. A hatása csak rajtad múlik.
2/7 anonim válasza:
Én nem úgy hallottam.
Ha valamit elakarnak lopni, az el is lesz lopva.
3/7 anonim válasza:
Volt már rá példa. Rossz népség,jobb tőlük távol maradni!
4/7 anonim válasza:
Egy cselt használnak azok akik átkot vesznek le . Elfárad hozzájuk a babonás ember hogy átkozták ( a beszervezett tag pl) erre a javaslatuk egy rituálé pénzért . Ezek után ha nem fizet eleget vagy semmit akkor éri egy kisebb kár : elégetik a szénáját , bedobják az ablakot akár kiszúrják az autógumiját stb . A babonás megijed és látja az átok működik , ezek után kicsenget sok pénzt mert nem lesz több és nagyobb gondja . Csodák csodájára elmúlnak a károkozások ...
5/7 anonim válasza:
Ha teljesülne bármilyen átok, akkor már a fél világ szenvedne tőle. Nem néphiedelem, hanem babona.
6/7 anonim válasza:
A származás totálisan lényegtelen.
Minden az ember "lelkétől" függ.
Hogy milyen szinten áll, hogy mennyire van tisztában a karmikus következményekkel.
7/7 anonim válasza:
Igazuk van barátaidnak.
Ha igaz állításuk, elismerik, hogy a romák ezoterikusan fejlettebbek, mint ők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!