El vagyok átkozva?
Minden este 2-3 szor felébredek állandóan úgy érzem mint ha figyelnének ,és mint ha látnám is a szemem sarkából h ott mozog valami de mire odanézek semmi...Lassan beszélek , emiatt cikiznek a suliban:((
Hogy kell ezt az átkot levenni?
Dehogy vagy elátkozva, ha nem hiszel ilyenekben, akkor már le is vetten az "átkot".
Szerintem inkább egy pszichológust keress fel, vele kibeszélheted a gondjaidat, hiszen biztosan valami nyomaszt és azért nem tudsz aludni.
Ez lehet egy tőled független entitás is, de könnyen lehet, hogy csak a tudatod tréfál meg. S mivel már minden este ennek tudatában fekszel le, az erre való várakozásod, az ettől való félelmed még táplálja is mindezt. Tehát ezt nem nevezném átoknak.
Az hogy lassan beszélsz, egy testi sajátosságod. Cikiznek érte, amiért sok más embert is, aki így vagy úgy elüt az átlagtól. Ezt sem nevezném átoknak, bár kétség kívül kellemetlen.
Ha elhagyod a félelmed és növeled a magabiztosságod, a múlté lehetnek a problémáid.
Illetve mióta észleled ezeket? Lehet, hogy gyermekkorod óta a nyomodban van. Nem voltak gyermekkorodban éjszakánként vizelet- zavaraid?
Írhatsz privátban is, ha el szeretnéd kerülni a sok sarlatánt.
Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!