Hogyan lehet valakit megátkozni? Leginkább személyes tapasztalatokra vagyok kíváncsi hogyan sikerült
Engem nem érdekel, hogy mennyire szivatod magad.
csak fájdalom árán tudsz tanulni az a te butaságod.
hajrá!
Nagyon sok féle átok létezik. Vannak a gyengébbek, azaz rontások, ezek nem járnak nagyon súlyos következményekkel és gyorsan hatnak (például kisebb balszerencse, rossz közérzet, stb.). Ha egy valamire való boszorkány meg akarja leckéztetni a rosszakaróját, valószínűleg ehhez fog fordulni. Az átkok viszont nagy mennyiségű negatív energia megmozgatását igénylik, nagyon komoly és súlyos kóvetkezményekkel járhatnak. Akár nemzedékeken is áthidalhat, viszont sohasem jár következmények nélkül az átkot bocsátó személyeknek sem. Az energia örök és nem tud eltűnni, csak átalakulni. Ergo ha valahonnan energiát vesznek el, más energia veszi át a helyét. Vagyis ha nagy mennyiségű negatív energiát küldesz valakinek, azt az energiát vissza is kapod, valószínűleg háromszorosan. Ezért soha semmilyen körülmények között nem ajánlom, hogy átkot bocsásson valaki egy általa nem kedvelt személyre, főleg ha az illető tapasztalatlan és semmit nem tud a metafizika miben- és hogyanlétéről. Ha minden áron meg akarsz leckéztetni valakit, vagy bosszút akarsz állni, írd rá a nevüket egy papírcetlire és tedd be a fagyasztóba. De mondom, a békés út mindig jövedelmezőbb, elvégre nem azért vagyunk itt együtt ezen a Földön, hogy ártsunk egymásnak, hanem hogy tanuljunk másokról és főleg önmagunkról, valamint az Univerzummal való együttműködésről.
Remélem segítettem. Áldott légy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!