Zsizelmagia kérdése:
Hogyan tudok valakit megátkozni? Leghatasosabb dolgokra lenne szuksegem?
Figyelt kérdés
Egy lányra alkalmaznám mert nagyon nem bír a vérével
Nekem van familiárisom Ugyhogy nem tudja megtorolni
2019. ápr. 8. 11:55
1/13 anonim válasza:
Szia,
Szerintem a leghatásosabb varázsige a huss és pöcc. Láttam a heripotterbe.
2/13 anonim válasza:
Szerintem ne akard megátkozni, nem szép dolog.
Inkább békülj ki vele, és próbáld jobban megismerni, hátha sok közös van bennetek, és jóbarátok lehetnétek.
Tedd meg te az első lépést felé.
3/13 anonim válasza:
Ha hiszel az ilyesmiben, akkor abban is hinned kellene, hogy minden ilyen hülyeség visszafelé is működik...
4/13 anonim válasza:
Remélem azzal is tisztában vagy, hogy az átok visszaszáll! ;) Így próbáld őt megátkozni, hogy utána ugyanaz amit neki kívánsz, könnyen lehet, VELED FOG megtörténni!
5/13 anonim válasza:
Fogadni mernék, hogy egy irigy nő vagy, aki féltékeny a másik lányra, mert az valamiben jobb nálad. Tudom, nekem is nehéz ha valaki szebb, okosabb, jobb nálam, de ez van. :)
6/13 anonim válasza:
Beszélgess vele és legyél sokat a közelében, annál nagyobb átok nincs.
7/13 anonim válasza:
na majd ha vissza száll rád, akkor várjuk a következő kérdésed.
ez nem játék... ahogy a karma sem!
8/13 anonim válasza:
Én tudok egy jó megoldást, és még mágiára sincs szükség. Na szóval, vegyél neki egy erényövet és a gond letudva! Amikor pedig már nagyon tüzel, csak meg kell pöckölnöd. :D [link]
9/13 anonim válasza:
Maradj a jó, öreg klasszikusnál: abrakadabra. Esetleg még a csiribú csiribá is jó lehet. De modernizálni kell. Mindenképpen köss piros cérnát a csuklódra és égess sok gyertyát!
10/13 anonim válasza:
Van familiárisod de nem tudod hogy kell átkozni?
Boszorkányság lvl. 1500...
Az átkozás nincs következmény nélkül, hiába van famid. :/
Ha csak bosszant téged, semmi okod rá hogy megátkozd. Nyomjál be neki egy monoklit, vagy neveld meg mint a kiskutyákat szokás, de ne menj fejjel a falnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!