Fekete mágiával tényleg mindent el lehetne érni? Gazdagság, siker és a többi??
És mit lennél hajlandó feláldozni egy akkora értékért?
Az egyenlőség elve szerint neked is kell adni valamit valamiért.
És az áldozatnak megfelelőnek kell lenni, különben nem működik a mágia
Visszatérő momentum, Madonna példáján keresztül, aki csóró kiscsajként bemesélte magának, hogy ő világhíres énekesnő lesz.
De ilyet olvastam focistáról is stb.
Én csak azt néztem be magamnak, hogy egyszer a magam ura leszek, semmi főnök. Egyszer betévedtem egy fiatal srác üzletébe és megtetszett a dolog.
Sok év múlva egy saját cégben találtam magam. Akkor kezdtem gondolkodni, hogy mi van? Mintha ismerős lenne a szituáció.
Bosszankodtam is, hogy miért nem tudtam a lottó ötöst beképzelni.
Persze, nem teljesen ugyanaz, mert ahhoz szerencse is kell, ezt meg én irányítottam.
Igazság szerint nem mindent, de sok mindent el lehet érni és ja, k*rva nagy áldozattal.
Valamint k*rvára vissza is üt, mivel nem becsületes út.
Az a becsületes út, ha megmászol Magad egy karriert és befutsz, mondjuk ja egy Magánvállalkozásban például kemény munka árán.
Ha valami gyorsan adatik, és könnyen az ugyanígy vész el, szokták mondani.
És ez igaz.
Ha meg is nyersz valamit, hidd el csak rövid örömödet fogod lelni benne, vagy ha fekete mágia útján futsz be, hamar el fogod veszteni amit elértél és a csúcson fogod el veszteni.
Eredményesebb, ha lassan megküzdesz a céljaidért, mint hogy ezeket a kis kapukat használd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!