Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Több éve hiszek a mágiában,...

Több éve hiszek a mágiában, boszorkánynak vallom magam, nagyon sok minden működik, mégis skizofrén tüneteim vannak. Hát ennyi lett volna? Igazából mind betegek vagyunk csak?

Figyelt kérdés

Nagyon sokunknál látom sajnos a mentális betegséget, minimum egy depressziót.

Tegnap az tette az a pontot az ívre, hogy a sátán azt kérte szolitsam őt istenemnek és mondjam azt, hogy az övé vagyok, miközben magamhoz nyúlok és könyörgöm neki, hogy elmehessek

jún. 8. 06:24
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

50

amit csinálsz az az elbagatelizálás

tegnap 15:24
 52/53 Szervizmérnök úr ***** válasza:

51. Minden konteós ezt mondja, unalomig ismert. Azt nem tudod megmondani, amit felvetettem, nektek az jobb, ha rátok hagyják és az emberek csak magukban mondják: "ez bolond".

Vagy kaptok legalább valami visszajelzést, hogy másnak mi a véleménye?

Tartalmi szempontból nem érdekel a mondanivalód, elborult konspirációs elméletekkel vitatkozni felesleges. Szoktam cáfolni persze én is ezt-azt, az is felesleges, csak hobbiból irkál az ember.

tegnap 15:56
 53/53 anonim ***** válasza:

Valóban elborult elméletek, mentségemre szóljon, hogy egész eddigi éltemben szedtem össze őket.

Összeesküvések voltak már a világtörténelemben.

Innen már csak egy lépés, hogy más létformák "esküdnek össze".

A transzcendens egyik következménye a spiritualitás, énszerintem.

Remélem annak létét nem tagadod.

tegnap 21:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!