Több éve hiszek a mágiában, boszorkánynak vallom magam, nagyon sok minden működik, mégis skizofrén tüneteim vannak. Hát ennyi lett volna? Igazából mind betegek vagyunk csak?
Nagyon sokunknál látom sajnos a mentális betegséget, minimum egy depressziót.
Tegnap az tette az a pontot az ívre, hogy a sátán azt kérte szolitsam őt istenemnek és mondjam azt, hogy az övé vagyok, miközben magamhoz nyúlok és könyörgöm neki, hogy elmehessek
51. Minden konteós ezt mondja, unalomig ismert. Azt nem tudod megmondani, amit felvetettem, nektek az jobb, ha rátok hagyják és az emberek csak magukban mondják: "ez bolond".
Vagy kaptok legalább valami visszajelzést, hogy másnak mi a véleménye?
Tartalmi szempontból nem érdekel a mondanivalód, elborult konspirációs elméletekkel vitatkozni felesleges. Szoktam cáfolni persze én is ezt-azt, az is felesleges, csak hobbiból irkál az ember.
Valóban elborult elméletek, mentségemre szóljon, hogy egész eddigi éltemben szedtem össze őket.
Összeesküvések voltak már a világtörténelemben.
Innen már csak egy lépés, hogy más létformák "esküdnek össze".
A transzcendens egyik következménye a spiritualitás, énszerintem.
Remélem annak létét nem tagadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!