Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Több éve hiszek a mágiában,...

Több éve hiszek a mágiában, boszorkánynak vallom magam, nagyon sok minden működik, mégis skizofrén tüneteim vannak. Hát ennyi lett volna? Igazából mind betegek vagyunk csak?

Figyelt kérdés

Nagyon sokunknál látom sajnos a mentális betegséget, minimum egy depressziót.

Tegnap az tette az a pontot az ívre, hogy a sátán azt kérte szolitsam őt istenemnek és mondjam azt, hogy az övé vagyok, miközben magamhoz nyúlok és könyörgöm neki, hogy elmehessek

jún. 8. 06:24
1 2 3 4 5 6
 1/53 A kérdező kommentje:
Auto korrektért bocsi
jún. 8. 06:26
 2/53 anonim ***** válasza:
84%

Te az vagy, és projektálsz.

Szedd a gyógyszered.

jún. 8. 06:40
 3/53 A kérdező kommentje:

A legdurvább az egészben, hogy van érzékünk a mágiához, spiritualitáshoz,művészetekhez.

Sokszor szóról-szóra úgy történtek a dolgok, ahogy azt én a mágiám során leírtam, vizualizáltam.

Istenhez is tudtam kapcsolódni, viszont ő nincs mindig ott. Néha úgy érzem, direkt nem hallgat meg. A tegnapi.. hát durva volt. Miért érzem jobb istennek Sátánt? Azt érzem, hogy még az orvosláshoz is van köze, pedig ezt sehol nem írják.A kígyó szimbólum is ott a szobrán. Nyugtató a jelenléte

28N

jún. 8. 06:41
 4/53 anonim ***** válasza:
82%
Nem, semmihez nincs érzéked, ez csak megerősítő torzítás.
jún. 8. 07:02
 5/53 A kérdező kommentje:

De van érzékem xd a boszorkányságot is most írtam le, hogy többször bizonyosodott már be. A művészi oldalról, még annyit, hogy 10+ éve táncolok és gyorsan tanultam mindig is.

Nézd meg Azariah-t, szerintem szegény nem tudja, hogy skizo. Mekkora tehetség már. A suliról készült videóját 4 évvel ezelőttről már más szemmel nézem így, hogy látom a skizofrénia tüneteit..de hé! Legalább kreált magának egy világot, amiben "kitaszított" és mindenki ellene van, így volt miből inspirálódnia

jún. 8. 07:19
 6/53 anonim ***** válasza:
91%

Nem a művészi oldalról beszéltem.

Ezt írtad: "Sokszor szóról-szóra úgy történtek a dolgok, ahogy azt én a mágiám során leírtam, vizualizáltam."

Ebbe a katyvaszba aztn azt lehet beleképzelni, amit nem szégyell az ember.

És projektálod másokra a mentális betegségedet.

Ordít az egész leírásból, hogy projektálod a mentális problémáidat, és torzítja az, ahogy látod az egészet.

De ha akkora mágus vagy, akkor hallgattass el mágiával.

jún. 8. 07:23
 7/53 A kérdező kommentje:
Jaaj, hogy neked a mágia oldala fáj. Értem én. Hozzá nem értő véleménye nem izgat
jún. 8. 07:51
 8/53 anonim ***** válasza:
82%
#7: nem fáj semmi. Megint projektálsz? Fájdalom van benned? Valamilyen traumát próbálsz így feldolgozni?
jún. 8. 07:57
 9/53 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező, ne vedd támadásnak, szerintem a 6-os csak segíteni akart. Sajnos a skizofrénia ilyen, tényleg léteznek olyan tünetek, amik megzavarják a gondolkodásodat. Pl. időrendi torzulások (megtörténik valami váratlan, te pedig utólag úgy érzed, mintha ezt előre tudtad volna).
jún. 8. 08:09
 10/53 anonim ***** válasza:
38%
Nem csoda, ha Azahriah skizo, ahány ember van az országban, annyiféleképpen írja le a művésznevét, már ő maga se tudja szerintem, hogy kell leírni. Neked is kihagyott egy h-t a sátán, mikor diktálta a nevét.
jún. 8. 08:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!