Több éve hiszek a mágiában, boszorkánynak vallom magam, nagyon sok minden működik, mégis skizofrén tüneteim vannak. Hát ennyi lett volna? Igazából mind betegek vagyunk csak?
Nagyon sokunknál látom sajnos a mentális betegséget, minimum egy depressziót.
Tegnap az tette az a pontot az ívre, hogy a sátán azt kérte szolitsam őt istenemnek és mondjam azt, hogy az övé vagyok, miközben magamhoz nyúlok és könyörgöm neki, hogy elmehessek
Te az vagy, és projektálsz.
Szedd a gyógyszered.
A legdurvább az egészben, hogy van érzékünk a mágiához, spiritualitáshoz,művészetekhez.
Sokszor szóról-szóra úgy történtek a dolgok, ahogy azt én a mágiám során leírtam, vizualizáltam.
Istenhez is tudtam kapcsolódni, viszont ő nincs mindig ott. Néha úgy érzem, direkt nem hallgat meg. A tegnapi.. hát durva volt. Miért érzem jobb istennek Sátánt? Azt érzem, hogy még az orvosláshoz is van köze, pedig ezt sehol nem írják.A kígyó szimbólum is ott a szobrán. Nyugtató a jelenléte
28N
De van érzékem xd a boszorkányságot is most írtam le, hogy többször bizonyosodott már be. A művészi oldalról, még annyit, hogy 10+ éve táncolok és gyorsan tanultam mindig is.
Nézd meg Azariah-t, szerintem szegény nem tudja, hogy skizo. Mekkora tehetség már. A suliról készült videóját 4 évvel ezelőttről már más szemmel nézem így, hogy látom a skizofrénia tüneteit..de hé! Legalább kreált magának egy világot, amiben "kitaszított" és mindenki ellene van, így volt miből inspirálódnia
Nem a művészi oldalról beszéltem.
Ezt írtad: "Sokszor szóról-szóra úgy történtek a dolgok, ahogy azt én a mágiám során leírtam, vizualizáltam."
Ebbe a katyvaszba aztn azt lehet beleképzelni, amit nem szégyell az ember.
És projektálod másokra a mentális betegségedet.
Ordít az egész leírásból, hogy projektálod a mentális problémáidat, és torzítja az, ahogy látod az egészet.
De ha akkora mágus vagy, akkor hallgattass el mágiával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!