Több éve hiszek a mágiában, boszorkánynak vallom magam, nagyon sok minden működik, mégis skizofrén tüneteim vannak. Hát ennyi lett volna? Igazából mind betegek vagyunk csak?
Nagyon sokunknál látom sajnos a mentális betegséget, minimum egy depressziót.
Tegnap az tette az a pontot az ívre, hogy a sátán azt kérte szolitsam őt istenemnek és mondjam azt, hogy az övé vagyok, miközben magamhoz nyúlok és könyörgöm neki, hogy elmehessek
42.
Ezt aztán jól kiforgattad. Pedig neked még diagnózisod is van, tehát elvileg tudhatnád, hogy ezek a te fantazmagóriáid. Csak a fejedben lévő kitalációk.
Vannak mások, akiken személyesen látjuk, tapasztaljuk, hogy problémája van.
Valakiknek egy vitafórumos szövegéből is már tudjuk vagy sejtjük.
Ők általában sértésnek tekintik, ha a véleményünket őszintén közöljük, hiába tudjuk, hogy igazunk van és kezelésre szorul az ember.
Esetedben ez ugyebár nem vitatéma, magad is elismered.
Hogy érthetőbb legyen, mire gondoltam:
Sátán fogalma több vallásban is megjelenik, a papok gyakorlatilag csak azért találták ki, hogy a népet riogassák vele, mint Mumussal a gyereket.
Ha nekem közös témám lenne bármelyik vallásbéli Sátánnal, szerintem attól rezelnék be, hogy valami baja lett az agyamnak. Nem a Sátántól, ami nincs a fizikában.
44
Jól írod, a sátán a legkulonbozobb vallásokban és korokban ismert volt. Éppen ezért nem értem mikor és melyik papok találtak ki egymástól függetlenül? Vagy egyeztettek valamelyik zsinaton és felkeresték utána más vallások vezetőit hogy egységesen képviseljék a vallasok amit kitaláltak? Nem is volt párbeszéd köztük.
Sokkal értelmesebb kovetkeztets az hogy az emberiségnek földrészektől, koroktol, vallasoktol független volt valamiféle tapasztalata negatív szellemi erővel. Amit lejegyeztek és igyekeztek továbbadni.
45. Egyáltalán nem értelmes következtetés, legfeljebb annak számára, aki ilyen nyakatekert módon gondolkodik:
"A megerősítési torzítás az embereknek azon hajlandósága, hogy azokat az információkat részesítsék előnyben, amelyek igazolják saját prekoncepciójukat (előfeltételezéseiket) vagy hipotézisüket, tekintet nélkül az információ igaz vagy nem igaz voltára. Ennek eredményeképpen, az emberek szelektíven gyűjtenek bizonyítékokat és hívják elő emlékeiket a memóriából, valamint torzított módon interpretálják az információkat. A torzítások különösen az érzelmileg jelentős kérdéseknél, valamint a már megerősödött, igaznak tartott kognitív tartalmak esetén jelennek meg."
---------------------
Azt nem értik meg sokan, hogy az emberi gondolkodás fejlődésének is van egy folyamata. Hogy mai ésszel tekintve, régen milyen bután gondolkodtak az emberek, arra ez is egy jó példa:
Vagy az okkultizmus "észjárása", ami ma már kimondott ostobaságnak számít.
Régi korokban olyan szinten volt az emberi értelem, hogy ismeretlen jelenségeket csak misztikus magyarázatokkal tudtak ellátni.
Te most belekötsz abba, hogy én sarkosan / röviden fogalmaztam, de azt nem úgy kell konkrétan elképzelni, hogy összebeszéltek a világ papjai, ez hülyeség.
Kihasználtak egy kínálkozó lehetőséget, sőt jobbára őszintén hitték is, amiket összehordanak, hiszen akkora volt a kollektív agymosás is, meg a tudatlanság, sötétség.
Itt azt kell tudomásul venni, hogy spirituális kitalációkra a mai napig semmi bizonyíték, de már nem is lesz, a tudomány nem fog visszafelé menni a butaságok korába.
Ez a vonat már elment, fizika van, kémia, matematika, természettudományok vannak, amiben középkori fikcióknak helye nincs.
Itt volt a bizonyíték, aki "lényeket lát", neki diagnózisa van.
Nem lehet misztikus lényeket, földönkívülieket látni, ez csak diagnózissal együtt lehetséges, ezt kellene tudomásul venni!
Kérdés: Miért próbálják a nagyhatalmúak hitelteleníteni a természetfelettit?
Nézzük meg kisebben:
Miért akarja az iparmágnás elhitetni a dolgozóval, hogy megéri 1 dollárért 12-órázni?
Miért akarja elhitetni a gazda a disznóval, hogy nem tud kiszökni?
Azért vagyunk tudatlanságban és határok közt, mert a nagyobb hatalmaknak ez a szándékuk.
Ha kiderülne, és valaki sikeresen varázsolna valamit, mit gondolsz, mi történne?
Csak játszunk el a gondolattal. Józsika egy tűzgolyóval felrobbantja a konyhát.
Szerinted nem képesek az államok és a titkosszolgálatok eltitkolni valami ilyesmit, minden videót leszedni a netről, elhitelteleníteni akik híresztelik, stb.
Sőt lehet ők már birtokában vannak ennek a mágikus tudásnak.
Lehet hogy egy olyan méreggel mérgezik az ivóvizet meg a levegőt, ami elnyomja, legalábbis becsapja elménket, potenciális képességeinket.
Mondjak horrorisztikusabbat, Méhlepény. Mi van ha abban van a spirituális erő, de születésnél hamar elválasztják, ezért erő nélkül születik meg szinte minden gyermek.
Másik kérdés: miért állna érdekükben ilyen szintű cenzurát létrehozni?
Hát többek közt a potenciális káosz miatt amit okozna. Ha én tudnék varázsolni lehetséges hogy abban a pillanatban felrobbantanám a szomszédomat aki már megint felidegesített.
Most képzelj el egy radikálisabbat...
Ez teljesen megváltoztatna mindent. És ki tudja mi történne? Mi történne azokkal akik ennek a mostani berendezkedésnek parancsolói, és legnagyobb haszonélvezői?
Elméletben minden lehetséges. És ha vannak jelek, sejtések, azokat a legtöbben igyekszenek elbagatelizálni (különösen azok akik a tudományba kapaszkodnak).
49.
Szerinted mi a jobb?
- Szó nélkül hagyni ezt a zagyvaságot és akkor azt képzeled, hogy mindenki egyetért veled.
- Szóvá tenni, hogy szerintem ezek tipikusan üldözési mániás konspirációs elméletek. Mert mondjuk másnak sérted az igazságérzetét és nehogy már túlságosan eltelj magadtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!