Több éve hiszek a mágiában, boszorkánynak vallom magam, nagyon sok minden működik, mégis skizofrén tüneteim vannak. Hát ennyi lett volna? Igazából mind betegek vagyunk csak?
Nagyon sokunknál látom sajnos a mentális betegséget, minimum egy depressziót.
Tegnap az tette az a pontot az ívre, hogy a sátán azt kérte szolitsam őt istenemnek és mondjam azt, hogy az övé vagyok, miközben magamhoz nyúlok és könyörgöm neki, hogy elmehessek
Na ja
A sátánizmus vonzza az elmebetegeket.
A mágiázás meg hozza elő a gyerekkori sérüléseket, ami ha nem kap megfelelő terápiát bizonyos kóros állapotokat idézhet elő.
Depresszió, skizofrénia, pánikbetegség meg ilyenek
"Sokszor szóról-szóra úgy történtek a dolgok, ahogy azt én a mágiám során leírtam, vizualizáltam."
Osztán mi ez a "mágia"?
Mágia xD Én elhiszem, hogy jó film a Harry Potter de az, hogy valakinek ennyire bejönne a lore, hát...........
A Sátánt meg Istent ide se keverd.
A világ amelyet a biblia leír nem létezik varázslat és mágia.
A biblia által leírt világban csodák léteznek, de azt is Isten csinálta mindig, még azt is leggyakrabban csak úgy, hogy egy próféta előre bejelentette, hogy Isten X, Y csodát ott és ekkor megfogja tenni.
Az Isteni csoda nem összetévesztendő a varázslattal meg a mágiával.
Istent mindentudó, határozottan ez derül ki a bibliából.
Ami csodákat tett azt mind az a végtelen intelligenciájával tette, ami nyilván nekünk csodának tűnik, és nem pedig csirbú- csiribá.....
Bogaram hozzád pedig nem a "sátán" szólt hanem a saját elmebetegséged.
A skizofrénia egyik alapvető tulajdonsága, hogy a beteg lát és hall olyan dolgokat amik nincsenek.
Majd ha elfogadod a valóságot javul valamicskét a mentális állapotod, és nem kell mesevilágban élned, hanem lehet normális életed, mint a normális embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!