Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Több éve hiszek a mágiában,...

Több éve hiszek a mágiában, boszorkánynak vallom magam, nagyon sok minden működik, mégis skizofrén tüneteim vannak. Hát ennyi lett volna? Igazából mind betegek vagyunk csak?

Figyelt kérdés

Nagyon sokunknál látom sajnos a mentális betegséget, minimum egy depressziót.

Tegnap az tette az a pontot az ívre, hogy a sátán azt kérte szolitsam őt istenemnek és mondjam azt, hogy az övé vagyok, miközben magamhoz nyúlok és könyörgöm neki, hogy elmehessek

jún. 8. 06:24
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
45%
Mindig is tudtam, hogy a jobberek kulonleges elmebetegsegekkel vannak megaldva... na mar most itt akkor ugye vannak hipokrita alkereszteny pedo satanista skizofren nacik. Jo tudni.
jún. 8. 20:18
 32/53 anonim ***** válasza:
74%
Na hogyhogy megjelentél, boszi, lejárt a műszak a Fornetti pékségben, ahol dolgozol? Miért nem jobb állást kérsz a sátántól inkább?
jún. 8. 22:48
 33/53 anonim ***** válasza:
En csak azt nem ertem, ha mukodik a wicskraftja, miert nem varazsol maganak jobb karriert...
jún. 9. 00:57
 34/53 anonim ***** válasza:
79%

Na ja

A sátánizmus vonzza az elmebetegeket.

A mágiázás meg hozza elő a gyerekkori sérüléseket, ami ha nem kap megfelelő terápiát bizonyos kóros állapotokat idézhet elő.

Depresszió, skizofrénia, pánikbetegség meg ilyenek

jún. 9. 13:49
 35/53 anonim ***** válasza:
0%

"Sokszor szóról-szóra úgy történtek a dolgok, ahogy azt én a mágiám során leírtam, vizualizáltam."

Osztán mi ez a "mágia"?

Mágia xD Én elhiszem, hogy jó film a Harry Potter de az, hogy valakinek ennyire bejönne a lore, hát...........

A Sátánt meg Istent ide se keverd.

A világ amelyet a biblia leír nem létezik varázslat és mágia.

A biblia által leírt világban csodák léteznek, de azt is Isten csinálta mindig, még azt is leggyakrabban csak úgy, hogy egy próféta előre bejelentette, hogy Isten X, Y csodát ott és ekkor megfogja tenni.

Az Isteni csoda nem összetévesztendő a varázslattal meg a mágiával.

Istent mindentudó, határozottan ez derül ki a bibliából.

Ami csodákat tett azt mind az a végtelen intelligenciájával tette, ami nyilván nekünk csodának tűnik, és nem pedig csirbú- csiribá.....

Bogaram hozzád pedig nem a "sátán" szólt hanem a saját elmebetegséged.

A skizofrénia egyik alapvető tulajdonsága, hogy a beteg lát és hall olyan dolgokat amik nincsenek.

Majd ha elfogadod a valóságot javul valamicskét a mentális állapotod, és nem kell mesevilágban élned, hanem lehet normális életed, mint a normális embereknek.

jún. 9. 15:53
 36/53 A kérdező kommentje:
Nem alapvető, hogy lát és hall dolgokat. Milyen jó, hogy ezt is nekem kell elmagyaráznom az okoskodóknak. Van paranoid fajtája és azon belül bőven elég az üldözési mánia, meg ez a sátános dolog.
jún. 9. 17:13
 37/53 anonim ***** válasza:
65%
Igen, van paranoid fajtaja is a skizofrenianak, ami egy sulyos betegseg. Voltal mar pszichiaternel?
jún. 9. 17:56
 38/53 anonim válasza:
33%
Egy skizofrén sem veszi ennyire könnyedén a doxazmákat, nem tud róla ennyire könnyedén beszélni hidd
jún. 10. 11:20
 39/53 Tatyó ***** válasza:
18%
el nekem, én már csak tudom...
jún. 10. 11:21
 40/53 anonim válasza:
100%

a skizofrénia ilyen:

https://www.youtube.com/watch?v=VwC-YqS9eus

mint jelenlegi világunk.

jún. 10. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!