Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Kihez forduljak vagy hol...

Kihez forduljak vagy hol tanuljam meg kezelni a képességeimet?

Figyelt kérdés

Most azok akik nem hisznek ebben azok görgessenek tovább.

Gyerekkorom óta látom/ érzem/ hallom az elhunytakat. Az energiákat is meg tudom különböztetni. Sajnos sokszor nem én irányítom hanem csak érzékelek. Próbálok élni a hétköznapi életemet de sokszor bezavarnak. Ha valakit érdekel akkor részletesen kifejtem még kommentben.

Nyáron kollégám a kezembe adta a telefonját, hogy kikapcsolt és egyszerűen nem kapcsol be neki. Többen próbálkoztak és nem ment. Megérintettem és magamon kívül éreztem magam, mintha lebegnék, elkezdtem fényeket látni, majd bekapcsolt a telefon én meg elájultam és mindenki megijedt. Utána kórházban voltam, megjártam mindent amit lehetett. Se epilepszia, se áramütés, semmi sem volt. Azt mondták biztos fáradt voltam, többet aludjak.

ápr. 18. 20:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Jaj ezt a szar dumát olvastam a paranormális csoportba fbn.
ápr. 19. 17:10
 12/17 A kérdező kommentje:
Az kizárt dolog, hogy olvastad volna kedves utolsó. Nem vagyok fent facebookon.
ápr. 19. 18:21
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Mondani bármit lehet.

Nem tudom mit szivsz de dj már belőle

ápr. 19. 18:41
 14/17 anonim ***** válasza:
60%

Ha valóban elő tudsz idézni ilyeneket, és előre meg tudod mondani, hogy mi fog történni (nem másnap, hanem rövid időn belül), akkor szerintem beszéljél Vassyval.

Ő egy tudós, aki ilyenekkel is szokott kísérletezni. Mindenképpen ki fogja deríteni, hogy mi a helyzet veled.

ápr. 19. 18:54
 15/17 A kérdező kommentje:
13-as. Hát bár szívnék és azért lenne. De persze elhiszem ha valaki az ilyesmit nem tudja elhinni. Én is próbáltam már racionalizálni mindennel. De mivel magyaràzzam hogy egy teli üveg ásványvizes palack megröppen az asztal sarkából kb másfél- két mèterre a semmiből? :D
ápr. 19. 20:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Mások álmába nem lépünk bele,mert nem etikus..azért hallod a kongatást,csengőt,hogy ideje visszatérni,ez nem játék..Ezeket pl. nem fejleszteni kell hanem morálisan helyretenni..(egyik tanító sem fogja neked elnézni).

A tárgymozgatás a tudatalattiban felgyülemlett feszültség,de ha ekkora ereje van,akkor előbb pucold ki magad..

FB csoportokban vannak bőven E.gyógyászok,mit akarsz a gyakorin a trolloktól?

ápr. 19. 21:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Róla van szó: [link]
ápr. 19. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!