Attól függ, milyen módszerrel próbálod őket felébreszteni. A jógánál pontos leírás van róla, hogy milyen jelenségek előzik meg az állapotot. Más módszereknél nincs ilyen éles határ, ott a módszertől függően többféle jel is lehetséges.
2023. ápr. 25. 23:14
2/12 A kérdező kommentje:
Jógáról olvastam én is.
Milyen más módszerek vannak ezeknek a képességeknek a felébresztésére?
Azt vettem észre amióta pár dolgot kipróbáltam hogy több paranormális jelenség történt körülöttem.
2023. ápr. 25. 23:34
3/12 Grimfox válasza:
A jóga az egyetlen, ami ha megfelelően műveled, biztos sikert ígér. Meg ez egy teljes rendszer, minden más ilyen részletekből álló gyakorlat. Sokszor nem is biztonságos. Elég kicsi eséllyel jelentkeznek valódi "paranormális" képességek ilyen részgyakorlatok esetén. Biztos adnak nekik valami csilivili nevet, de nem szoktam foglalkozni velük. Ha a gyakorlat lényege, hogy a tudatosságodat növelje, akkor használható. Ha mondjuk egy csakra energiával való túltöltése a gyakorlat lényege, akkor meg hagyom az egészet. Így lehet nagyjából válogatni közöttük.
Nagy az esély rá, hogy nem nőtt a jelenségek száma lényegesen, inkább jobban odafigyelsz rájuk, és észreveszed őket.
2023. ápr. 26. 10:00
4/12 anonim válasza:
Amikor nincs semmi tünet, az a legbiztosabb tünet.
2023. ápr. 26. 12:54
5/12 anonim válasza:
Sok helyen ki van írva paranormális festékkel :" ha ezt el tudod olvasni, paranormálisos vagy"
2023. ápr. 26. 15:11
6/12 anonim válasza:
Felerősödik az intuíciód, a hangokat, ízeket, színeket élénkebbnek érzékeled, az álmaid valóságosabbnak tűnnek, a füled gyakrabban cseng. Illetve enyhe nyomást érzel a 2 szemed közötti részen a homlokodon.
2023. ápr. 26. 16:13
7/12 anonim válasza:
Jóga, meditáció, magas frekvenciájú zene (963 Hrz az ami a harmadik szem csakrát kinyitja), fluor nélküli fogpaszta használata, egészséges növényalapú étrend, mozgás, kevesebb hírek, média böngészése, több idő a szabadban. Ezek mind feljebb viszik a rezgésszintedet, és ezáltal könnyebben megnyílik a harmadik szemed.
2023. ápr. 26. 16:21
8/12 NTBS válasza:
Máshogy látsz dolgokat.
2023. ápr. 27. 07:15
9/12 anonim válasza:
Például az ,hogy nem írogatsz ki hülyeségeket a gyk-ra
2023. ápr. 27. 18:59
10/12 anonim válasza:
7 - Nyilván, rohadt sokat számít a "rezgésszint" a harmadik szem kinyitásában. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy: te fizettél ezért a "tudásért" vagy ez csak úgy jön?
Mindenkinek javaslom, hogy tartson egy tisztestávolságot az ilyen álltudományoktól :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!