Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha valaki médiumi képességeit...

Ha valaki médiumi képességeit kihasználva a kapott tudást fekete mágiára használja az Univerzum mennyire veszi vissza ezt?

Figyelt kérdés

Eléri hogy gazdag legyen a kapott médiumi útmutatások alapján.

Ha az univerzum az egyenlőségre, kiegyenlítettségre törekszik, akkor vissza is veszi ezt?

2023. jan. 31. 22:15
 1/10 Grimfox ***** válasza:
77%
Az "univerzum" alig foglalkozik azzal, hogy kinek mennyi pénze van. Amíg a világ egyensúlya megvan, addig nem indul el a kiegyenlítődés folyamata.
2023. jan. 31. 22:25
 2/10 A kérdező kommentje:

Ma este elég sokat nyertem az egyik szerencsejátékon, amit játszanak egész Európában.

Viszont megfordult bennem hogy valamilyen más formában vissza is venné az Univerzum ha már kihasználtam ezt a képességem, és erre használtam ki.

2023. jan. 31. 22:28
 3/10 Grimfox ***** válasza:
63%
Az univertumot ez nem érdekli. Ha nem tettél semmi olyat, aminek a következménye nagy veszteség lesz, akkor meg tudod tartani a pénzt. Ha okosan kezeled, még gyarapíthatod is.
2023. jan. 31. 22:31
 4/10 A kérdező kommentje:

Akkor ha veszteség nélkül tudok infót szerezni az Univerzumtól, arra használhatom amire akarom?

Pl anyagi haszonszerzésre továbbra is?

Mert ha most bejött bár van mögötte egy kis gyakorlás, meg megvolt hogy mit csináltam, akkor ezután is be fog jönni a hatás?

2023. jan. 31. 22:35
 5/10 Grimfox ***** válasza:
63%

Arra használod, amire akarod, de a következményekkel is ki kell békülnöd. Nem biztos, hogy szeretni fogod a következményeket.

Azt nem tudom, hogy hányszor fog bejönni. De az univerzum nem szól bele. Annál alacsonyabb fokú tényezőktől függ.

2023. jan. 31. 22:38
 6/10 A kérdező kommentje:
Milyen alacsonyabb fokú tényezőktől függ?
2023. jan. 31. 22:45
 7/10 Grimfox ***** válasza:
63%
Miket tettél eddig, mit csinálsz a pénzzel, hogy viseled az ilyen beavatkozások következményeit, és így tovább. Többnyi szintű dolgok. Elég sok tényező játszik közre, és nem ismerem mindegyiket. A pénz elég sunyi dolog tud lenni ilyen szempontból.
2023. jan. 31. 23:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Saját érdekében inkább ne tegye. Az ilyenekre persze épp nem a belátás és a hosszútávú gondolkodás képessége a jellemző.
2023. jan. 31. 23:27
 9/10 anonim ***** válasza:
A kérdező most azt akarja előadni, hogy ő az az egyik magyar aki 27én nyert egy nagyot az eurojackpoton
2023. febr. 1. 11:02
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez nem igy működik.
2023. febr. 2. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!