Ha valaki médiumi képességeit kihasználva a kapott tudást fekete mágiára használja az Univerzum mennyire veszi vissza ezt?
Eléri hogy gazdag legyen a kapott médiumi útmutatások alapján.
Ha az univerzum az egyenlőségre, kiegyenlítettségre törekszik, akkor vissza is veszi ezt?
Ma este elég sokat nyertem az egyik szerencsejátékon, amit játszanak egész Európában.
Viszont megfordult bennem hogy valamilyen más formában vissza is venné az Univerzum ha már kihasználtam ezt a képességem, és erre használtam ki.
Akkor ha veszteség nélkül tudok infót szerezni az Univerzumtól, arra használhatom amire akarom?
Pl anyagi haszonszerzésre továbbra is?
Mert ha most bejött bár van mögötte egy kis gyakorlás, meg megvolt hogy mit csináltam, akkor ezután is be fog jönni a hatás?
Arra használod, amire akarod, de a következményekkel is ki kell békülnöd. Nem biztos, hogy szeretni fogod a következményeket.
Azt nem tudom, hogy hányszor fog bejönni. De az univerzum nem szól bele. Annál alacsonyabb fokú tényezőktől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!