Mi értelme van a fekete mágiának szerintetek ?
Azt hiszik az ebben hivők hogy meg idézhetik ezzel a Sátánt ?
Amit én kétlek hogy sikerülne mivel eleve gyülől minket és másrészt mi az Ő szemében kis hangyák vagyunk nem tartana méltónak arra minket hogy ránk vesztegese az idejét szerintem
Ez nem kérdés igazából hanem felhívás azoknak akik a fekete mágiát ismerik vagy használják,hogy győzzenek meg téged miként működik.
Aki ezt a mágiát használja nem fog idegeneket győzködni hogyan működik.
Hitler és a náci Németország vezetése anno nagyon belemerült az okkultizmusba és a fekete mágiába (legalábbis amit ők annak hittek/tekintettek), mégsem segített végül rajtuk...
Egy szerencsehozó talizmán is csak annyira segít a viselőjén, amennyire az hisz annak "erejében".
A náci Németország azért igencsak megizzasztotta a fél világot....vagy lehet az egész világot, mert még Afrikában is ott voltak, de még az Antarktiszon is.
Több száz olyan találmánnyal léptek egyszerre elő, amire a világ csak kapkodta a fejét, és ami előzmények nélkül jelentek meg, épp csak megépítették hozzá a kutató-fejlesztő infrastruktúrát.
Szerintem az egyetlen szerencsénk hogy Hitler kicsit őrült is volt.
Szia!
Nem tudom, mert nem éltem még át ilyet, nekem csak a bőröm fekete!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!