Hogy veszem észre ha paranormális képességeim elkezdenek megjelenni és hogyan tudom kiválasztani azokat amiket érdemes fejlesztenem?
Nekem ez talán a természetfeletti empátiában nyilvánult meg, sajnos a családom más nőtagjainak jövőt érzékelő ereje nincs meg. De örülök az empátiának is.
Nagyon gyorsan ráhangolódom, megérzem mások valódi, belső érzéseit, és különösen a rosszakaratú, lélektelen, beteg embereket tudom így szűrni az életemből. Akárhogy tiktolják a környezetemben ismerősök, szomszéd, boltos néni, kollégák, megérzem a valódi érzelmeiket, pl amikor bántja őket valami, és senki sem veszi észre, akkor ott vagyok, és ráérzek olyan dolgokra velük kapcsolatban, amiket nem mondtak el senkinek.
A természet hívására is figyelj. Erdős részen élek, és volt, hogy éreztem a hívását az erdőnek, majd egy nagy adag szemétkupacra bukkantam. Táborozók hagyták ott, én meg felszedtem és kidobtam. A boszorkányok, sámánok, füvesasszonyok, sok féle néven voltak jelen a történelemben, szóval ők olyan lelkek, akiket a természethez, holdhoz, mágiához erős kapcsolat fűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!