Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy veszem észre ha paranormá...

Hogy veszem észre ha paranormális képességeim elkezdenek megjelenni és hogyan tudom kiválasztani azokat amiket érdemes fejlesztenem?

Figyelt kérdés
2023. okt. 9. 12:10
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Észre fogod venni. Pl., ha tudsz repülni, ha át tudsz változni más élőlénnyé, vagy időben és térben tudsz ugrálni. Ezek vannak, szerintem más nem jöhet szóba.
2023. okt. 9. 12:28
 2/5 anonim ***** válasza:
49%
Ha ilyet vennél észre, keress egy szakembert.
2023. okt. 9. 13:23
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
Úgy, hogy erős gyógyszert ír fel a pszichiátered...
2023. okt. 9. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ágyhoz vagy szíjjazva
2023. okt. 10. 08:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem ez talán a természetfeletti empátiában nyilvánult meg, sajnos a családom más nőtagjainak jövőt érzékelő ereje nincs meg. De örülök az empátiának is.

Nagyon gyorsan ráhangolódom, megérzem mások valódi, belső érzéseit, és különösen a rosszakaratú, lélektelen, beteg embereket tudom így szűrni az életemből. Akárhogy tiktolják a környezetemben ismerősök, szomszéd, boltos néni, kollégák, megérzem a valódi érzelmeiket, pl amikor bántja őket valami, és senki sem veszi észre, akkor ott vagyok, és ráérzek olyan dolgokra velük kapcsolatban, amiket nem mondtak el senkinek.

A természet hívására is figyelj. Erdős részen élek, és volt, hogy éreztem a hívását az erdőnek, majd egy nagy adag szemétkupacra bukkantam. Táborozók hagyták ott, én meg felszedtem és kidobtam. A boszorkányok, sámánok, füvesasszonyok, sok féle néven voltak jelen a történelemben, szóval ők olyan lelkek, akiket a természethez, holdhoz, mágiához erős kapcsolat fűz.

2023. okt. 23. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!