Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ha úgy érzem, meg vagyok...

Ha úgy érzem, meg vagyok átkozva, mit tehetnék ellene?

Figyelt kérdés
Sikertelen az életem, egy éve munkanélküli vagyok, másfél éve OCD-ben szenvedek és olyan szinten balszerencsés vagyok, hogy az már irreális, nem jön össze semmi.

febr. 29. 15:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
17%

"Sajnálatos hogy így jártál és sajnálatos hogy eddig csak fogyatékos személyek írtak választ neked."

Áhh még véletlenül sem ti vagytok a fogyatékosok :D

Itt nem az a kérdés, hogy ki miben hisz, hanem az, hogy mi létezik. Ébredjen fel az összes hozzátok hasonló már ha nem csak álmodtátok az életeteket.

Nem ti vagytok megátkozva hanem az olyanok akiknek ezeket tényleg elmondjátok és úgy gondoljátok, hogy innen származik a problémátok.

febr. 29. 20:54
 12/23 A kérdező kommentje:

Direkt azért írtam ki az ezotériába, mert azt hittem, hogy itt olyanok vannak, akik értenek hozzá.

Nem feltétlen arra gondolok, hogy megátkozott valaki. Lehet, hogy hozzám került egy tárgy, ami a problémáimat okozza. Azután nem sokkal kezdtek a dolgok rossz irányba menni

febr. 29. 20:59
 13/23 Grimfox ***** válasza:
93%

Ha egy tárgy okozná, az elég egyértelmű lenne. Csak a tárgy jelenlétében történne baj, és csak egy-két különböző típusú szerencsétlenség érne. Az elátkozottnak tartott kocsik balesetet szenvednek, a Blue Hope tulajdonosai meghalnak, és így tovább. Nem általános balszerencsét okoznak, hanem egy bizonyos kárt.

Az általános szerencsétlenséget általában "önátok" okozza. Amikor a szenvedő alany saját hite, vagy valamilyen jellemző lelkiállapota okoz olyasmit, ami átoknak tűnik. Példa erre az, amikor valaki áldozatszerepbe helyezkedik. De a sima depresszió is képes erre. Ezek sokszor durvább dolgokat okoznak, mint egy tényleges átok.

febr. 29. 21:18
 14/23 anonim ***** válasza:
18%
A fogyatékos jelzőt az ilyen püspökös, Fekete Pákós, pók hugyozós, gyertyás idióta bejegyzések szerzőjére írtam és ehhez tartom is magam. Akik ilyeneket írtak, azok mind fogyatékos Lipótszökevények.
febr. 29. 21:24
 15/23 A kérdező kommentje:

Csak elég irreális, hogy pl. egy éve keresek munkát, már több, mint 200 helyre adtam be a jelentkezésem és mégsem vesznek fel sehova. Pedig munkaerőhiány van elvileg. Van egy diplomám, egy OKJ-m és két nyelvvizsgám.

Meg persze depressziós is vagyok, plusz az OCD. Az OCD borzalmas, nagyon megkeseríti az életem.

Tavaly novemberben kezdtem el pszichiáterhez járni, szedek kétféle gyógyszert jelenleg. A hangulatomat javították a gyógyszerek, de ettől nem gyógyulok meg. A gyógyuláshoz egy életmódváltás kéne, mondjuk hogy legyen végre egy munkahelyem. Nincsenek barátaim sem, nincs szociális életem. Korábban egy önkormányzatnál dolgoztam, onnan kirúgtak.

febr. 29. 22:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

A depresszió maga az átok

Ettől függetlenül én is érzem magamon hogy azon felül is van valami természetfeletti rossz ami körülvesz

Hiszen látszik, hogy van akinek minden sikerül es pont jól jönnek ki a dolgok az életében

Mást meg még az ág is húzza

Bizony hogy létezik szerencse-átok az életben

Tenni mit lehet ellene? Semmit

márc. 1. 01:15
 17/23 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem is letezik... de engem par eve a joszerencse feltunoen uldozott, aztan hirtelen minden megromlott, amiota egy hulye istenkomplexusos orult szociopata lakotarsat veletlen kifogtam 1 honapra. Felek tole, hogy esetleg o atkozott meg, de volt dolgom sunyi szadista satanistakkal is... korabban nem hittem az ilyesmiben, de par eve csostul jon a baj, folyamatosan. Depresszio + panikzavar is kialakult nalam ettol.
márc. 1. 01:26
 18/23 Szervizmérnök úr ***** válasza:
11%

"Csak elég irreális, hogy pl. egy éve keresek munkát, már több, mint 200 helyre adtam be a jelentkezésem és mégsem vesznek fel sehova."

Ami irreális, hogy nem valós elképzeléseid vannak, kitalációid. Azt hiszed, működik még a középkori "átok" intézménye például, ami soha nem is létezett, csak tudatlan, babonás emberek fejében.

"Korábban egy önkormányzatnál dolgoztam, onnan kirúgtak."

Persze, mert furcsákat beszéltél ott is, azért nem is vesznek fel sehová. Vegyünk egy példát, ilyen "átok dolgokban" ma már csak az emberiség kisebb része hisz, főleg az elmaradottabb helyeken.

Te ebből nem azt vonod le, hogy felvilágosultabb, műveltebb többségnek bizonyára igaza is lehet, hanem inkább hajlasz arra az elképzelésre, hogy mindenki bolond, te vagy a tudós (meg néhány elvtárs).

Direkt keresel egy helyet, ahol hátha még többségben vannak a vakhívők és majd számodra kedves szövegeket fognak válaszolni.

Ámítani, becsapni akarod magad.

márc. 1. 04:28
 19/23 NTBS ***** válasza:
31%

Ne foglalkozz vele.

Akkor nem hat rád!

márc. 1. 17:26
 20/23 A kérdező kommentje:

Igen, így volt velem is. Régen sikerült minden elsőre, iskola, vizsgák, munka, aztán jött egy pont, ahonnan minden mélyrepülésbe került és már semmi nem jön össze, megbetegedtem, depressziós lettem, elvesztettem a munkám, barátnőm elhagyott stb...

Szadista sátánistákkal én is összefutottam..

Állásinterjún meg munkahelyen nyilván nem beszélek ezoterikus dolgokról. Nem is hiszek benne. Csak olyan irreálisan nem sikerül semmi, hogy már mást nem tudok elképzelni. Pedig régen sínen volt minden.

Az önkormányzatot amúgy is utáltam. Előtte multinál dolgoztam, az sokkal jobb volt. Ott volt esély a karrierre. Az önkormányzat csak egy pöcegödör volt. Azt sajnálom, hogy azt elvesztettem.

márc. 2. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!