A volt feleségem és a saját anyám állandóan átkoz engem és a páromat. Úgy gondoljuk hogy valamilyen szinten fog az átkuk, mit tehetnénk ellene?
"valamilyen szinten fog az átkuk" Ezt hogyan érted? sztem nem foglalkozz ezzel. De kíváncsi vagyok, hogy hogyan gondolod ezt. nem értem.
J Ügynök
Először is én nem poénkodom el a vàlaszt!
Az àtkok foghatnak!Ha olyan személy csinàlja aki ért hozzà!Azért èrezheted az exed àtkait mert valòszìnű a szìve mélyéből gyűlől.Tipp:vegyetek tükrös nyaklàncot.Ha van a nyakatokban tükör az visszaveri az àtkot arra aki adja.
Megcsaltad az exedet a mostani pàroddal?
Az elég nagy átok, hogy azt hiszed, van átok. :)
Mindig amikor szembe jön veled, vedd elő a keresztet és tartsd felé, így tuti, hogy védett leszel.
(ha-ha-ha)
Ne haragudj, hogy nem értünk a sötét mágiához, még ilyen OKJ-s képzést nem találtam.
De kérdezd meg a jósműsorokban a tisztánlátókat,ők biztos látnak mindent. "Tisztán".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!