A volt feleségem és a saját anyám állandóan átkoz engem és a páromat. Úgy gondoljuk hogy valamilyen szinten fog az átkuk, mit tehetnénk ellene?
Amióta elhagytam a volt feleségem semmi sem sikerül.Nem csaltam meg Őt a jelenlegi párommal,mert már előtte sem működött a kapcsolatunk!Az Ő részéről csak a pénzről szólt minden.Szidalmaznak bennünket,átkozódnak,szóban,telefonon.sms-ben.A mostani párommal ha vita van csak mások miatt van.Pl.anyám miatt aki szintén válogatott szitkokkal átkokkal illet bennunket.
minden elér bennünket,szegénység,betegség ,balszerencse.
Biztos hogy nekik is köszönhető!
Ó, hogyne már, fogd arra, hogy sötét mágiával b*sztatnak.
Ne már.
OFF
Miller.. mi az hogy OKJ képzés?külön egyetem is van :D
ON
ha hiszel az ilyesmiben,és komolyan gondolod,hogy az ő átkaik fognak rajtatok keress fel valakit aki ért az ilyesmihez és kérd meg hogy vegye le az átkot vagy mi...hátha akkor megszűnnek a bajaid,ki tudja :)
Szia! Szerintem próbálj meg nem foglalkozni vele. Ha kicsit megnyugszol, és nem azon görcsölsz, hogy mikor történik valami rossz, minden rendben lesz. Készíthetsz listát a napi jó és rossz dolgokról, legyen az gyorsan megtalált parkolóhely, vagy az, hogy finom lett a vacsora. Mérd össze. Biztosan nincs nagy eltérés, de az ember, főleg, ha gyakran emlékeztetik rá, hajlamos a rossz dolgokat jobban észrevenni. Ha keresztény vagy, imádkozz. Vagy bármihez/bárkihez, amiben hiszel.
Ne félj! :)
Bár, az anyósról el tudom képzelni, hogy boszorkány... :P
Sokan elhülyéskedik ezt a kérdést, pedig a strucc ha a fejét a homokba dugja akkor még ettől látható.
Az átkot és a rontást ujabban egyre többen rakják embertársaikra is ha kéri ha nem. Ez egyfajta energia ami begyüjti a -vonzás törvénye szerint is - hasonló rezgéseket vagy rosszat vagy még rosszabbat. Sajnos attól, hogy nem törödsz vele még hat. Dolgaid kevésbé sikerülnek stb..
Fordul azon kevesekhez akik ehhez értenek. Üdvözlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!