Hogy tehetnének chip-et az oltásokba, ha az autógyártás és a mobilgyártás is chiphiányra panaszkodik?
Nyilván sehogy. Eleve aki vitt már kutyát chippelni, elég feltűnő a méretbeli különbség aközött a tű között az oltásokhoz használt tűhöz képest.
De a konteókat nem véletlen buta emberek terjesztik, hisz hogy ilyesmiket elhiggyen az ember, ahhoz az kell hogy mindan az észérveket, mind a tényeket mellőzze (vagy fel se fogja).
Hát gondolkozz! Nyilván kell az összes csip az oltásba!!!4! És mivel sajnos nem lehet akármekkora a beküldött csip, ezért nem adhatják fenékbe az oltást, csak vállba, mert a fenékből nem tudna feljutni az agyba!!!
Akarsz még ennél is nagyobb hülyeségeket (bocsánat, természetesen igazságokat) hallani?
Mindeg, a telefonom is küldött listát, hol jártam, hol vásároltam adott napon, pedig nem is kértem.
Tuti lát és hall is, mit számít a chip.
Persze, mert nem kapcsoltad ki a helymeghatározását telefonodnak.
Csak akkor tartozna ezoba, ha azt is mutatná, hova szeretnél eljutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!