Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
2020 után gyártott benzines, dízeles autókat nem lesz érdemes vásárolni, mert 2030-35-re ki fogják vezetni őket. Tehát az autógyártóknak nem érdekük, hogy tartósak legyenek azon autók, kevesebb pénzt ölnek a fejlesztésbe. Ezzel szemben a 2020 előtt gyártott autók fel fognak értékelődni.

2021. szept. 3. 12:57
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Mármint a palettáról vezetik ki őket, nem lehet majd benzineset, dízelt árusítani.
2021. szept. 3. 13:04
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
Ennél nagyobb esélye van az elektromos autók elértéktelenedésének. Rohamosan fejlődik a technikájuk; ami a most modern, 3 év múlva már elavult. Illetve jön az alternatíva (hidrogén), ami gyakorlatilag ötvözi a hagyományos és elektromos előnyeit.
2021. szept. 3. 13:09
 3/18 anonim ***** válasza:
91%
Baromság, elektromosok veszítenek rengeteget az árukból.
2021. szept. 3. 13:22
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
2019.dec.31-én gyártott autók még megbízhatóak. De a 2020.jan.1-én gyártottak már nem. Ekkora baromságot sem hallottam már.
2021. szept. 3. 13:37
 5/18 anonim ***** válasza:

Azért a kevesebb pénz a fejlesztésbe nem igaz.

Ahhoz, hogy áttolják a legtöbb motort a környezetvédelmi teszteken elég sokat fejlesztenek.

Meg mi számít megbízhatónak? Ne kelljen rá költeni?

Manapság már annyiféle szenzor meg ilyenek vannak az autóban, hogy amikor eljön az idős kor addigra már néha ez,néha az fog elromlani. Ennyit fejlődött a technika.

Egy kamrás szívódízelnél pedig csak pár dolog van ami eltud romlani. (motort tekintve.)

2021. szept. 3. 13:55
 6/18 anonim ***** válasza:

Nettó butaság.

Amelyiknél költ a fenntartasra a tulaj az marad jó állapotú.

2021. szept. 3. 14:07
 7/18 A kérdező kommentje:
Vegyétek akkor a sok puffogóst. Én maradok a Teslánál.
2021. szept. 3. 14:15
 8/18 anonim ***** válasza:
Tán ott nem az lesz a gyártó érdeke, hogy hamar menjen tönkre és vegyél újat?🤔🙃
2021. szept. 3. 14:17
 9/18 anonim ***** válasza:

Juj de jó neked, tényleg, maradj a Teslánál, egészségedre!

Nekem jó lesz az öreg 20 éves bukólámpás MX 5-ös Miata is.

Tudod, az a gagyi ferdeszemű, amelyiknek büdös kipufogószagú a s@gge. ;)

2021. szept. 3. 15:40
 10/18 A kérdező kommentje:

Haladni kell a korral, az a helyzet. Jó pár év múlva ciki lesz a benzines autó. Most még jó, persze, viszont 100 év elteltével másabb lesz már a nézet, a gondolkodás. Nekünk sem lenne jó, ha még mindig fa kerekeken zötykölődne az autó. Szóval ezt így kell nézni. A világ fejlődése nem állt meg.

2021. szept. 3. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!