Miért nem találja valaki az életfeladatát, miért kell emiatt atrocitást elszenvednie és mit tehetne azért hogy ebből kilábaljon?
"A kereséssel járó munkát azokban nem lehet megspórolni."
Mi ez a munka? Vagy mit takar a keresés?
Hát saját példámból kiindulva eléggé úgy tűnt hogy van egy bizonyos életutam, amin el is indultam de közben annyi sok lehetetlenül rossz dolog történt közben hogy most már azt gondolom csak azért volt esélyem erre az útra rálépni hogy beteljesülhessen a sok rossz, ami nem csak engem de a családom is körülveszi már évtizedek óta
Átkokról van szó szerintem
"miért kell emiatt atrocitást elszenvednie"
Már a kérdés elolvasása is atrocitásra ingerlő, biztos azért.
"Azt mondják mindenki születik valamire és van egy életfeladata amit csak neki találtak ki!"
Mit kiabálsz? Ez egy kijelentő mondat. Tartalmilag is totál hülyeség. Ki találta ki? Gondolod, te vagy olyan fontos az Univerzumban, hogy egyéni feladatot kapsz, titokzatos valakitől?
Egy közös feladat van csak, mint minden állatfajnál, a fajfenntartás, az evolúció szolgálatában.
Azon felül mindenki azt csinál, amit akar.
Az ember semmivel nem különb, mint más állat, ilyen szempontból.
"Mi csak egy önimádó majomfaj vagyunk"
(Ricky Gervais)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!