Mik lehetnek az életfeladatai egy testet öltött Krisztusi léleknek?
Krisztusi Lélek? Ha azt veszem alapul, hogy édesanyámat elkísértem a haláláig - és megtanítottam a Jóistenhez fohászkodni, hogy gyógyuljon ki
a rákból végre...
Sajnos nem akart. Rajta is múlt. :(
Átvettem az Ő Életfeladatait. Nem kevés. LELKIEKBEN, SZELLEMIEKBEN(!) nekem Ő volt a Legjóságosabb Asszonyka a Földkerekségen...
Ui: ez nem teljesen ezotéria rovatba való - inkább egyházi szolgáltatást kellett időközben megtanulnom. Mentálhigiénés kísérő voltam.
1-es!
Biztos, hogy nem te vagy, aki tévedésben van?
2-es!
Ugyan miért kellene mindig okosat mondania? Meg van írva:
"A keresztről szóló tanítás azoknak, akik elvesznek, balgaság ugyan, de nekünk, akik üdvözülünk, Isten ereje." (1Korintus 1:18)
3-as!
Az is le van írva a Bibliában, hogy:
" Bizony, bizony, mondom nektek: Aki hisz bennem, ugyanazokat a tetteket viszi végbe, amelyeket én végbevittem, sőt még nagyobbakat is végbevisz, mert az Atyához megyek, s amit a nevemben kértek, azt megteszem nektek, hogy az Atya megdicsőüljön a Fiúban, bármit kértek a nevemben, megteszem nektek." (János 14:12-14)
Ez a krisztusi ember.
Mert Krisztusból pedig sok van:
"Jézus így válaszolt: „Vigyázzatok, nehogy valaki félrevezessen benneteket. Sokan jönnek majd a nevemben, s azt mondják magukról, én vagyok a Krisztus, és sokakat megtévesztenek." (Máté 24:4-5)
Krisztusból sok van, aki annak vallja magát, de Krisztusi emberből kevés.
4-es!
Félreértettél valamit. Nem azt dönti el, hogy mikor hal meg és mikor él. Nem. Hanem azt dönti el, hogy mikor teszi le az életét és mikor veszi fel azt saját magától. Krisztus nem hal meg. Ő él, ahogy a krisztusi ember is.
"Azért szeret engem az Atya, mert én odaadom az életemet, hogy aztán újra visszavegyem. Senki sem veheti el tőlem: én magamtól adom oda. Hatalmam van arra, hogy odaadjam, hatalmam van arra is, hogy ismét visszavegyem: ezt a küldetést kaptam az én Atyámtól.”" (János 10: 17-18)
5-ös!
"Eljött az Emberfia, eszik is, iszik is, s azt mondják rá, lám a falánk, iszákos ember, a vámosok és a bűnösök barátja. A bölcsesség azonban igazolja magát tetteivel.” (Máté 11:19)
Ámen :)
6-os!
Ne szomorkodj, mert édesanyád boldog volt, amikor találkozott az Úrral.
Odaát találkozunk, addig pedig: élj!
7-es!
Az emberiség segítése a te feladatod 7-es! A krisztusi ember gyógyítja az emberiség beteg részeit. Az emberiségnek hatalma van rá, hogy megsegítse saját magát. Megsegíteni pedig azokat lehet, akik kérik és el is fogadják a segítséget.
Kérdező!
A világunkat egyszer már örökre megváltották. Aki elfogadja a megváltást, az meg is kapja a megváltást. Aki tud a megváltásról és érti is, hogy az mit jelent, az elfogadja a megváltást. Jézusban kifejeződő Isten a megváltás.
Egy testet öltött Krisztusi léleknek nem kell már keresztre mennie. Neki el kell fogadnia a keresztet, ami a saját maga életében megnyilvánul. Ha ez megvan, akkor lehet terjeszteni az evangélium bölcsességét, a kereszt ismertetését. Megkaptad a lelket. A régi elmúlt és íme, új jött létre.
U.I.: Minden dicsőség az Úré
Aláírás: Krisztián
Ugyan 9-es!
Meg van írva:
"Bizony, bizony, mondom néktek: aki hallja az én igémet, és hisz abban, aki elküldött engem, annak örök élete van; sőt ítéletre sem megy, hanem átment a halálból az életbe." (János 5:24)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!