Mit tehetnek? Tobbi lent
Figyelt kérdés
az a helyzet hogy surgos szerelmi oldas kellene es nem tudom hogyan csinalhatnam csak hallottam rola, hogy ilyen is, van. A helyzet az, hogy a ferjem megcsalt, elmondasa szerint, mar nincs senkije nem csal, senkivel, de en hatatozottan tudom, hogy hazudik, igaz megbocsajtottam mert nagyon szeretem de nem tudom, igy folytatni, a lenyeg az hogy valami okbol keptelen vagyok ot elhgyni ugy erzem helyre johet minden. Nagyon szeretem, de tudom hogy szabadulnom, kell ettol az erzestol van egy 1 eves fiunk is mit tegyek?2014. márc. 12. 23:29
1/6 anonim válasza:
Én úgy gondolom ilyen ügyekben nem szabad mágiát használni.
Szerintem nézz mélyen magadba és gondold át: Szeretem még a férjemet, vagy csak félek elhagyni és egyedül nevelni a gyermekemet. Az 1 éves fiad valószínűleg még fel sem fogná az egészet. Ha elváltok ne állítsátok a gyereket választás elé, hogy kinél maradjon. Ez nagy traumát okozhat neki. Azt javaslom gondold végig a helyzetedet. Azt írtad, hogy nem tudod így folytatni. Ebben az esetben lehet, hogy magadat teszed tönkre és ez kihathat gyermekedre is. Egyébként fel kell tennem a kérdést, hogy biztos, hogy megcsal a férjed vagy csak bemeséled magadnak?
2/6 A kérdező kommentje:
igen mert bevallotta:)
2014. márc. 13. 19:53
3/6 anonim válasza:
Ha valakibe szerelmes vagy akkor az azt jelenti hogy dolgod van vele. Át kell élned vele valamit. Ha ő vele nem éled át akkor a következővel fogod. Nem úszod meg! AZ oldás nem lesz gyógyír semmire ugyanúgy ahogy a kötés sem az!
4/6 Laylah válasza:
A szerelmi oldás nem azt jelenti, hogy megszünteti az érzést. Csak a hasonló módszerekkel létrehozott kötés oldására szolgál.
5/6 A kérdező kommentje:
értem? és mit értesz az alatt hogy át kellene élnem vele valamit?
2014. márc. 17. 11:16
6/6 anonim válasza:
Szerelmi kötés -amit valószínüleg Te raktál magadra - levétele a lehetséges megoldás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!